نمک در منابع طب سنتی
طبیعت آن: گرم و خشک
برای افراد سردمزاج و هضم بهتر غذا و رفع سنگینی معده مفید است.
بازکننده سدههای کبدی یا کبدچرب و طحال و کشندۀ کرم معده است.
باد و گازهای معدی را رفع میکند.
یک پر نمک قبل و بعد از غذا باعث رفع هلیکوباکتری معده و هضم بهتر غذا خواهد شد.
زیاده روی در مصرف نمک برای کلیه و مثانه افرادِ گرم مزاج مضر است و همینطور موجب اسهال و رقت منی میگردد، بهمین جهت برای اصلاح آن باید از روغن تازۀ گاو و گاومیش و بز استفاده کرد.
کانال طب سنتی سورِنا
@SorenaNews
www.sorenaNews.com