#آبکش_کردن #برنج های غیر ارگانیک بهترین روش برای حفظ سلامتی
با توجه به استفاده امروزه بیشتر کشاورزان از کودهای شیمیایی #آرسنیک دار، توصیه می شود برای کاهش حداکثری (حدود ۸۰ درصد) آرسنیک دراین ماده غذایی، برنج را شب قبل در آب خیس کنید و سپس روز بعد با ۵ برابر آب بحوشانید و #آبکش کنید.
در آزمایش روش های پخت برنج، در روشی دیگر که حین پختن همه آب برنج بخار می شود(#کته یا #دمی کردن) بیشتر آرسنیک در برنج باقی می ماند.
و در روشی که برنج آبکش می شود ولی #یک_شب در آب خیس نخورده است، میزان آرسنیک برنج تا حدود ۵۰ درصد خارج می شود.
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ
/////////////////////
آب برنج؛ روشی معجزهآسا که زنان ژاپنی برای جوان ماندن پوستشان استفاده میکنند!
آب برنج از پیر شدگی زودرس جلوگیری میکند
آب برنج تخمیری، تولید کلاژن در پوست را افزایش میدهد و کمک میکند تا پوست برای مدت طولانیتری جوان بماند. این آب همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است که آن را مبدل به سلاحی قدرتمند در مقابل چروک زودرس میکند
@TebbolAeme