”به” و “رب به”
بخش (۲)
فواید خوردن “به”
اثرات مثبت بر فکر و ذهن
احیای روحیه و خوشحال بودن
ار بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
تقویت کننده قلب ، کبد و معده
مفید برای زخم معده
تحریک کننده اشتها
نرم کننده سینه
ادرارآور و کمک به هضم غذا
از بین برنده بوی بد دهان
مفید برای کاهش وزن (به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر).
اگر شما قصد افزایش وزن دارید ، میوه “به” را مصرف نکنید .
ضد سرطان(حاوی آنتی اکسیدان)
کمک به پایین آوردن کلسترول خون
کاهش خطرات بیماری های قلبی(دارا بودن ویتامین ث)
نکته :
چون این میوه در تمام فصول سال در دسترس نمی باشد ،می توان از شکل های دیگر آن مثل رب “به” و مربا استفاده کرد ولی بهترین حالت آن ، رب “به” می باشد .
رب “به” بسیاری از خواص آنرا حفظ کرده و در عین حال عوارض نامطلوب میوه مانند نفخ را ندارد و از این جهت هضم آن راحت بوده و خواص دارویی آن نیز حفظ شده است .
سلامت و تندرست باشید
دکتر علی قبادی (متخصص داروسازی و استاد طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران)
@drmmohebbi