آخرین مطلب

میوه به و خاصیتهای آن بر مبنای طب سنتی

💊💊💊🍃🌻🍃
🔰”به” و “رب به”
🌟بخش (۲)

✅فواید خوردن “به”

🔸اثرات مثبت بر فکر و ذهن
🔹احیای روحیه و خوشحال بودن
🔸ار بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
🔹تقویت کننده قلب ، کبد و معده
🔸مفید برای زخم معده
🔹تحریک کننده اشتها
🔸نرم کننده سینه
🔹ادرارآور و کمک به هضم غذا
🔸از بین برنده بوی بد دهان
🔹مفید برای کاهش وزن (به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر).
اگر شما قصد افزایش وزن دارید ، میوه “به” را مصرف نکنید .
🔸ضد سرطان(حاوی آنتی اکسیدان)
🔹کمک به پایین آوردن کلسترول خون
🔸کاهش خطرات بیماری های قلبی(دارا بودن ویتامین ث)

💟نکته :
✨چون این میوه در تمام فصول سال در دسترس نمی باشد ،می توان از شکل های دیگر آن مثل رب “به” و مربا استفاده کرد ولی بهترین حالت آن ، رب “به” می باشد .

رب “به” بسیاری از خواص آنرا حفظ کرده و در عین حال عوارض نامطلوب میوه مانند نفخ را ندارد و از این جهت هضم آن راحت بوده و خواص دارویی آن نیز حفظ شده است .✨

🌸سلامت و تندرست باشید🌸

🖊دکتر علی قبادی (متخصص داروسازی و استاد طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران)

🆔 @drmmohebbi