آخرین خبرها

فصل تابستان و تدابیرآن بر مبنای طب سنتی

🔶بهترین خورد و خوراک در #تابستان(بخش چهارم)

🖊مصرف #آبدوغ_خیار، #ماست و #خیار، #نان و #پنیر و خیار و ماست و #اسفناج (بورانی) از جمله بهترین غذاهای حاضری و خودمانی تابستان هستند، البته باید مزاج شخصی و #معده را در نظر داشت.

🖊 توصیه می‌شود در تابستان اغلب غذاها را به روش #آب_پز تهیه کنید تا سریع‌تر #هضم شوند.

🖊مصرف کدوی پخته، #آش، #سوپ، انواع خورش #قورمه و #کرفس و #اسفناج که سبزی آن سرخ نشده و گوشت چندانی نداشته باشد و با #غوره، #آبغوره، #آبلیمو، #لیمو_عمانی و #نارنج ترش شده باشد، #گشنیز_پلو و #سالاد_کاهو و خیار با آبلیمو در این فصل توصیه می‌شود.

#تدابیر_تابستان

👇👇👇
https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ

🔰 تدابیر فصل #تابستان بر مبنای طب ایرانی

🔸طبیعت فصل تابستان گرم و خشک است و کودکان و جوانان که مزاج گرمتری دارند، در این فصل مستعد گرمازدگی هستند، لذا رعایت تدابیر این فصل برای آن ها ضروری تر است.
🔹 اکثر گوشت ها مانند گوشت گوسفند، شتر، بلدرچین طبیعت گرمی دارند، توصیه می شود از مصرف زیاد گوشت در این فصل پرهیز گردد.
🔸در وعده ناهار بهتر است غذاهای سبک و زود هضم میل شود.
🔹 میوه های این فصل مانند شاه توت، هلو، زردآلو، آلبالو و گیلاس برای افرادی که مشکلات گوارشی مانند نفخ و آبریزش دهان ندارند بسیار مناسب هست و در تعدیل حرارت بدن در گرمای تابستان کمک کننده می باشد.
🔸 برای رفع تشنگی در تابستان، شربت سکنجبین، شربت آلبالو، شربت ریواس، شربت زرشک و شربت لیمو توصیه می شود.
🔹 ورزش مفرط و شدید در تابستان توصیه نمی شود؛ بهتر است ورزش در ساعاتی که هوا خنک تر است انجام شود.

🖊دکتر فاطمه محجوب (متخصص طب سنتی ایرانی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈

////////////////////////////////////

🔰۱۰ فرمان برای تندرستی در فصل #تابستان

🌞 مزاج: گرم و خشک

۱️⃣خودداری از پرخوری، پرهیز از خوردنی‌های گرم‌وخشک (مانند غذاهای خیلی‌تند، شور یا شیرین) و همچنین غذاهای سنگین و غلیظ مانند آش‌ها، آبگوشت، کله‌پاچه، #هلیم و… به دلیل #ضعف_دستگاه_گوارش در تابستان و در عوض مصرف آش‌های ساده و رقیق و کم‌گوشت و کم‌حبوبات با چاشنی‌های کمی‌ترش مانند #آلوبخارا، دانه #انار و #غوره

۲️⃣ مصرف شربت‌های #سکنجبین، لیمو، ریباس، انار، نارنج، #تمرهندی، آب یا فالوده سکنجبینی هندوانه، فالوده سکنجبین- خیار

۳️⃣ خوردن میوه‌های تر و ترش‌وشیرین تابستانی و سبزی‌هایی چون #کاهو، #کدو و #خیار

۴️⃣مصرف گوشت‌های زودگوار مانند ماهی قزل‌آلای تازه و کولی که با روغن کنجد، پخته شده‌باشند، یا جوجه‌مرغ، جوجه‌خروس، و گوشت بزغاله با چاشنی‌های ترش

۵️⃣ پرهیز از #یبوست و در صورت لزوم، استفاده از ملیّن‌های ملایم مانند #انجیر و آب کامل میوه‌ها، شیرخشت، شربت گل‌سرخ، مغز فلوس خیارشنبر و روغن بادام شیرین

۶️⃣ #ورزش و فعالیت‌های بدنی خفیف در آغاز صبح

۷️⃣استراحت در ساعات گرم روز و پرهیز از گرمای شدید

۸️⃣ کاهش #فعالیت_جنسی

۹️⃣ پرهیز از هرگونه خون‌گیری و از جمله #حجامت و #فصدکردن، بدون تجویز پزشک متخصص

🔟پوشیدن لباس‌های خنک کتانی، پنبه‌ای و نخی و پرهیز از لباس‌های نایلونی

🖊دکتر ناصر رضایی پور(متخصص طب سنتی ایرانی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈

///////////////////////////////////

💊💊💊🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃

🔰بهترین گوشت ها در فصل تابستان✨

🔻بهترین گوشت ها در فصل تابستان نیز گوشت های زود گوارند :
.
🔹ماهی قزل آلای تازه و کولی ( کیلکا) و مانند آن که بهتر است پرورشی نباشند و با اندکی روغن کنجد ، آب پز شده باشند .

🔸یا جوجه مرغ ، جوجه خروس ، تیهو و گوشت بزغاله که با چاشنی های ترش تهیه شده باشد.

🌸سلامت و تندرست باشید 🌸

🆔 @drmmohebbi

🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃