#نڪات_خواندنی
روزی #یکمشتآجیل میتواند ۵تا۱۰سال بر عمر انسان بیفزاید
آجیل #خام بهتر است و #نباید مغزشده باشند واگر آجیل را شکستید نهایت تا یک هفته باید مصرف شود.
🌏کانالنسخاستادخیراندیش
┄═•❁🍃🌸🍃❁•═┄
🌱 @tebiranii 🌱
فلسفه طبی آجیل چیست؟
محتوای آجیل مکمل ومصلح هم هستند
مثلا مصلح پسته ،بادام است ،تازه دریک روزحداکثر۱۰عددپسته با۱۰عددبادام باهم میل شود
نخودباکشمش میل شوندچون مکمل ومصلح هم هستند
آنها تقریبا۲۰عددازهرکدام
اگرتخمه خوردید مزاج شان رابدانید
تخمه جابانی(که به اشتباه ژاپنی گفته می شود)مزاج سرد دارد
تخمه کدو مزاج گرم دارد ومکمل هم اند
برای تعدیل کل آجیل باید انجیر هم باشد
اماسنجدهم داشته باشید،انجیرراباسنجدمیل کنیدکه مکمل هم باشند
تخمه آفتابگردان نسبت به بقیه تخمه گرمی وخشکی بیشتر دارد
اگر دریک روز زیاد آجیل مصرف کنید گرمی وخشکی کبد راتشدیدمی کنید
تازه آجیل خام بهتراست چون شور آن گرمی وخشکی بیشتری دارد
@soroshesalamati
////////////////////////////////
📚🎆 زمان مصرف آجیل
📍مصرف آجیل در ساعات پایانی شب موجب سوءهاضمه می شود .
بنابراین توصیه میشود افراد از مصرف آجیل از ساعت ۸ یا ۹ شب به بعد خودداری کنند.
☀️ بهترین زمان مصرف آجیل و استفاده از آن به عنوان یک میان وعده در ساعت ۱۰ صبح یا ۵ بعدازظهر است.
کانال رسمی دکتر فاطمه نوایی
پیامرسان ایرانی ایتا:
eitaa.com/joinchat/1712128040Cda7987cbcc