آخرین مطلب

عسل شناسی بر مبنای طب سنتی

#تشخیص_عسل_خوب

✍️ وقتی در ظرف شیشه ای ریخته شود پر از حباب میشود شکرک میزند زیرا در آن از ⑫تا㉒ درصد آب است که آنزیم امپیلار موجود در عسل آب آنرا به شکرک تبدیل میکند.

🔺توجه: اگر عسل حرارت زیاد ببیند «بالاتر از ۶۳ درجه سانتیگراد» آنزیمی متیل فورفوراید در آن تولید میشود که خیلی خطرناک است .برای شل شدن عسل ظرف آنرا در آب گرم بگذارید. عسل گون خوب است

📚استاد جمشید خدادادی

‌ ‌‌‌☜【طب شیعه】

🍏 @tebshia20🌿

حرارت دادن عسل در آب جوش سرطان زاست!

✍🏻حرارت دادن عسل یا استفاده از آن در دمای بالا باعث تولید ماده سمی به اسم هیدروکسی متیل فورفورال یا HMF می‌شود. HMF یک ترکیب ۶ کربن جامد با رنگ زرد و دمای جوش پایین و محلول در آب است. این ماده سمی برای زنبور‌ها کُشنده و برای انسان سرطان‌زاست.

🔸 این سم به راحتی از روده جذب و در بدن متابولیزه می‌شود و دارایی خاصیت جهش زاست، یعنی ایجاد سمیت ژنتیکی می‌کند. افرادی که این ماده را استفاده کردند، متابولیت‌های ثانویه تولید شده از آن را می‌توان از ادرارشان جدا کرد

🌿 @TebbolAeme 🌿