آخرین مطلب

?آیا می دانید ژلاتینی که در ساخت ژله و پاستیل استفاده می شود از استخوان خوک? وگاو? به دست می آید ومضرات زیادی دارد?

telegram.me/joinchat/CjnRmTvyORgyVu1lZ_1sNQ

?مضرات ژله و پاستیل?

?دکتر حسین روازاده?

?✍یکی از دسرهایی که در سفره های مهمانی ها و مراسم مختلف به چشم می خورد ژله های رنگارنگ با طعم های مختلف می باشد.

ژله های رنگارنگ با طعم موز،? پرتقال،? توت فرنگی?، آناناس، انار و … که از مواد شیمیایی ?و ژلاتین تهیه شده اند.

?✍که یکی از بدترین مواد برای خوردن می باشد چرا که نه تنها شکر، مواد شیمیایی و اسانس های بکار رفته در آن سودازا ?بوده و برای بدن ضرر دارند، بلکه باید بدانید مواد ژلاتینی برای معده نیز بسیار مضر هستند، حتی اگر طبیعی هم درست شده باشد، باز طبع بلغمی آن برای هضم مشکل ایجاد می کند.

?✍امروزه در کنار انواع چیپس ها و پفک ها یکی از جذاب ترین تنقلات برای بچه ها?، پاستیل است، خوراکی نرم و چسبنده ای که در اشکال مختلف و با رنگ های گوناگون تولید می شود.

?✍متاسفانه با این که بسیاری از خانواده ها در مورد محتویات این خوراکی اطلاعات کافی ندارند، پاستیل را در تقریباً در هر فروشگاه مواد غذایی می توان پیدا کرد و در سبد خرید بسیاری از افراد دیده می شود.

طعم دهنده ها، رنگ های خوراکی، شکر، شربت گلوکز و ژلاتین موادی هستند که در ساخته شدن پاستیل به کار می روند.

?✍ژلاتینی که در ساخت ژله و پاستیل‌ها استفاده می‌شود از استخوان گاو ?و یا خوک ?به دست می‌آید.

?✍در ساخت پاستیل از پودر استخوان استفاده می‌شود که به شکلات ?حالت ژله‌ مانند می‌دهد و هنگام خوردن در دهان آب می‌شود و بسیار چسبناک است.در مورد پاستیل ها این باور وجود دارد که ژلاتین استفاده شده در این خوراکی خاصیت غضروف سازی دارد و برای استخوان ها مفید است، در حالی که این تصور اشتباه است و صحت ندارد.

?✍از مضرات پاستیل می توان به افزایش پوسیدگی دندان، وجود پریون ها (پروتئین های بیماری زا) در برخی از انواع ژلاتین(که سبب تخریب مغز و نخاع می شود)،و انتقال بیماری وخلق وخو از گاو به انسان اشاره کرد.

?✍لذا همان گونه که قبلاً سفارش کرده ایم، مجدداً توصیه می کنیم کلاً مصرف مواد کارخانه ای ممنوع است.

شما می توانید مواد خوراکی مناسبی تهیه و جایگزین این خوراکی های ناسالم که سلامتی خود و خانواده تان را به خطر می اندازد، کنید، به طور مثال شما می توانید انگشت پیچ تهیه کنید و خود و کودکانتان میل کنید.

Www.ravazadeh.com

?✍برای این کار یک کیلو آب میوه درست کنید و به مقدار نصف آن با عسل مخلوط کنید و بگذارید در ظرف مسی با شعله کم بجوشد تا آن آب تمام شود و بگذارید تا خنک شود که به آن، انگشت پیچ می گویند یعنی دور انگشت آن را می پیچند و میل می کنند.

http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.skydt.TebeJame&ref=share

?آیا می دانید عمده پاستیل ها از ژلاتین های خوکی تهیه می شود⁉️

??درایران هیچ نهاد مذهبی ژلاتین هایی را که از طریق سازمان غذا دارو وارد می شود تایید نکرده?