آخرین مطلب

شیر بادام و خواص آن برای تقویت استخوان و تقویت مغزو ضد آلزایمر بر مبنای طب سنتی

شیر بادام طرز تهیه و خواص شیر بادام:

تقویت مغز

جلوگیری ازپوکی استخوان وآلزایمر

 طرز تهیه شیر بادام:

♨️آب:۱لیوان

♨️مغزبادام:۱۲عدد

♨️عسل یاخرما:۱ق یا۲عدد

✍تمام مواد داخل مخلوط کن ۱۵دقیقه میکس وبعدمیل کنید

روش تهیه نوشیدنی های بی نظیر گیاهی+ خواص درمانی

شیر بادام پرچرب

مواد لازم:

مغز بادام خام ۵۰ گرم,بادام هندی خام۱۰ عدد, عسل ۳قاشق غذا خوری, آب سرد ۳ لیوان

طرز تهیه:

بادام را ۴ الی ۶ ساعت در آب ولرم بخیسانید تا پوست آن نرم شود سپس پوستش را جدا کنید و آن را به همراه بادام هندی, آب سرد و عسل  در مخلوط کن بطور کامل مخلوط کنید ( ۲ تا ۵ دقیقه )تا مخلوط کاملا به صورت شیر در آید .البته الزامی نیست که بادام هندی را به همراه داشته باشد .

خواص :

این نوشیدنی بسیار گوارا پر چرب و خوشمزه است و فواید فراوانی دارد. الکترولیت‌های بدن را تنظیم می‌کند، تقریبا همه اسید آمینه ها مور نیاز را برای بدن فراهم می کند برای رشد و کودکان و نوجوانان بسیار مفید است ‌و باعث لطافت پوست می‌شود و به آن نشاط و شادابی می‌بخشد. برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است. در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و می تواند جایگزینی برای مکملهای کلسیم غیر ضروری باشد

? @tebiranidatblogfadatcom ?