مطلقا نباید حین مصرف #ماهی تا حدودا ۲ ساعت بعد آب نوشیده شود، مصرف افراطی و مکرر آب می تواند منجر به بروز انواع #قولنج و زمینه ساز انواع #فلج ها و حتی برخی از انواع #سکته ها بشود
? @persianmedicine
///////////////////////////////
تدابیر سالم زیستن
زیاد آب خوردن:
عوارض زیاد آب خوردن چند وجه دارد:
در ابتدا موجب ضعف حرارت غریزی در همه اندامها خصوصا اعضای رئیسه همچون قلب، مغز و کبد شده و همچنین قوای چهارگانه یعنی جاذبه، ماسکه، هاضمه و دافعه را نیز ضعیف می کند که پیرو آن در اعضایی که ابزار حرکت و فعل ما هستند همچون دست و پا ضعف حرکت و رعشه پدید می آورد.
دوم آنکه قوت ممیزه جگر را ضعیف کرده و جگر تفاوت بین آب وارد شده با خونی که در اوست را نمی تواند بگذارد که موجب میشود آب زیاد با خون به اعضا رفته و استسقاى لحمى پدید آید، یا آن آب با دفع طبیعت به میان صفاق و مراق می افتد، یعنى پردهاى که درون بدن و اطرف محتویات شکم و پرده بالاى آن تا روى پوست شکم گسترده شده و استسقاى زقى پیدا مىشود؛ یا موجب ضعیفی قوت ممیزه کلیه شده و سلس البول(ادرار قطره ای) پیدا مىشود و پیدا شدن اینها به سبب ضعف کلیه بروز می کند.
سوم آنکه پیش از زمان معین غذا را به عروق برده و عوارضی چند پدید می آورد.
منبع: محض اطلاع
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
اگر کم آب بخورید کچل میشوید!
کمآبی بدن، نه تنها به سلامت چشمها آسیب میزند و پوستتان را پیر میکند، بلکه زمینه را برای ریزش موهایتان هم فراهم میکند. متخصصان پوست و مو میگویند، ۲۵درصد از فولیکولهای موی شما از آب ساخته شدهاند و اگر بدنتان گرفتار خشکی و کمآبی شود، به موهای شما صدمهای جبرانناپذیر وارد میشود.
در صورتی که دچار ریزش مو شدهاید، به جای اینکه تنها فولیک اسید و مکمل زینک مصرف کنید یا بهدنبال استفاده از داروهای هورمونی باشید، بیشتر آب بنوشید.
اخبار قم را ابتدا اینجا ببینید
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
///////////////////////////////////////////
ا
ضررهای آب خوردن زیاد
تولید بلغم شدید، چروکیدگی پوست، ضعف حافظه، عفونتهای داخلی و پوستی، تولید سنگ کلسیمی کلیه، ایجاد انواع کیستهای بدن، بدبویی دهان، ریزش مو، ایجاد آرتروز و درد مفاصل، ایجاد رماتیسم، تخریب معده و کارایی آن.
امام صادق علیه السلام: لا تُکْثِرْ مِنْ شُرْبِ الْمَاءِ فَإِنَّهُ مَادَّهٌ لِکُلِّ دَاءٍ. زیاد آب ننوش، چرا که آب جذبکننده هر مرضی است.
الکافی، ج۶، ص۳۸۲
☜【طب شیعه】
@tebshia20