?طرز تهیه #کله_جوش
مقداری سیر و پیاز را خرد کرده و در روغن کنجد کمی تفت دهید، سپس مقداری کشک به آن اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم چند جوش بزند.
پس از برداشتن از روی حرارت به آن نعنای داغ و گردوی خرد کرده بیفزایید که در این صورت آماده خوردن می باشد.
?? بعد هم دستامونو میشوریم بعد بانام یادخدا باروش اصول تغذیه شروع به خوردنش میکنیم??امیدوارم مورد استفاده همگان قراربگیرد وهمیه خانوم هایه کدبانو ?هنرشونو توپخت غذاهایه سالم نشون بدن
?#فواید_کله_جوش
حرارت درونی را افزایش می دهد
برای کمبود کلسیم و فسفر بدن واستخوان بندی بدن مناسب است.
وطبیعت آن گرم می باشد?
شیخ یاسین سفارش می کند برا افرادسردمزاج بسیارخوب است مخصوصا اگرپوکی استخوان هم دارند.وبرایه افرادیکه سردیه اندام دارن سردیه مثانه کلیه و معده وغیره…. وافرادگرمایی وصفراوی یامصرف نکنند یاباتدابیر مصرف شود?
https://telegram.me/joinchat/BReSSTwJztIOUOdB5lBzyA
eslamteb.com