میوه رسیده انبه، شیرین و دارای طبع گرم و خشک می باشد.
انبه دارای کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم، نیاسین و ریبوفلاوین و یک سری از اسیدهای چرب ضروری می باشد.
?از خواص آن می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
– مقوی کلیه و مثانه هست.
– برای خروج سنگ کلیه و مثانه موثر هست.
– خاصیت ضد قارچی دارد.
– جریان خون را رونق می دهد.
– مقوی اعضای رئیسه بدن (قلب، کبد و مغز)، مری، معده و روده می باشد.
– ضعف، کسالت و سستی بدن را رفع می کند.
– مقوی نیروی جنسی است.
– رنگ چهره را درخشان می کند.
-دهان را خوشبو و عطش را تسکین می دهد.
– اشتها آور است.
– اسهال را به کلی بند می آورد.
– در درمان خفقان، سر درد، تنگی نفس، سرفه و بواسیر کمک می کند.
– ترشی تهیه شده از میوه انبه درد معده را برطرف می کند.
لازم به ذکر است میوه انبه وقتی نارس هست، ترش و دارای طبع سرد و خشک می باشد و اصلاً توصیه نمی شود، مخصوصاً وقتی معده خالی باشد، ضمناً زیاده روی در خوردن میوه انبه نارس و ترش، برای آقایان می تواند باعث کم شدن اسپرم گردد.
? ?? @bohgy ?? ?