انار خون ساز است. آب انار و ربع انار را در انواع کوکو استفاده کنید
رب انار را در پخت غذا استفاده کنید
یک لیوان آب انار بسته بندی را در یکی دو لیوان آب قاطعی نمایید مصرف شود
ترکیب برنج و حبوبات ( عدس ، لوبیا ، نخود ) یا سیب زمینی خون ساز است مثل برنج عدس
بعد از دم کشیدن برنج ، سیب زمینی پخته را در برنج له و خمیر نموده و کبابی نمایید
گوشت چرخ شده ماهی خون ساز است کبابی تهیه شود یا پخته آن با برنج دم کشیده برنج خمیر نموده کباب نمایید.
جگر و قلوه خون ساز است چرخ شده آن کبابی شود روی پخته آن دو سه قطره آب لیمو ریخته شود
خرما بشدت خون ساز است بصورت شربت و رنگینک زیاد مصرف شود. پوست خرما جدا شود
خرما با شیر یا ماست کم چرب آسیاب شود بصورت شربت مصرف شود. خرما خام و خالی کم مصرف شود
عسل بشدت خون ساز است بصورت شربت مصرف شود
یک قاشق مربا خوری عسل را در ربع کیلو شیر پخته هم زده مصرف شود.
@bohgy