آیت الله تبریزیان
قرار دادن سعد کوفی میان دندان
پیاز (ما می دانیم که پیاز دهان را بد بو می کند اما از آنجا که میکرب کش است،و دهان را از میکرب پاک می کند باعث خوشبویی دهان می گردد)
خوردن تره
افطار کردن با آب ولرم
خلال کردن دندان ها(خلال کردن با چوب گل ها و چوب نی و چوب درخت انار نهی شده)
خضاب یا رنگ کردن مو (البته با رنگ های طبیعی مثل حنا،وسمه،کتم و…توجه داشته باشید که رنگ مو های شیمیایی مضر است )
سرمه کشیدن با سنگ اثمد
خرمای برنی
مسواک زدن با لیف اراک (مسواک مکه)یا چوب زیتون
خوردن مویز یه صورت ناشتا ۲۱ عدد
خربزه (در روایات توصیه شده که خربزه را با دندان قطع بگیرید و با چاقو قطع نکنید)
مسواک زدن با داروی بلغم
(از روایات استفاده می شود که بد بویی دهان معلول غلبه ی بلغم است،این دارو بلغم را درمان میکند ودر نتیجه آن،بدبویی دهان درمان می شود.
داروی بلغمی
ترکیبی است از هلیله زرد،خردل و عاقرقرحا،.خردل باید دو برابر هلیله زرد باشد.این سه باید آسیاب شوند،هسته ی هلیله زرد جدا شود. و با آن ها مسواک زده شود.)
خوردن انار با پیه آن (منظور از پیه بخش سفید بین دانه های انار و پرده های آن)
منبع:دراسه فی طب الرسول المصطفی، جلد ۳، آیت الله عباس تبریزیان
/////////////////////////////////////////////////////
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
✅دمنوشی برای خوشبویی دهان!
گیاه نعنا فلفلی (سوسنبر)با طبیعت گرم و خشک، از خانواده نعناعیان بوده و مقوی قلب و مغز می باشد.
نعنا فلفلی به حفظ تناسب اندام از طریق کاهش وزن کمک می کند.
نعنا فلفلی سرشار از منتول بوده و دهان را به مدت طولانی خوشبو نگه می دارد.
نعنا فلفلی برای بهبود سرماخوردگی و عفونت های گلو و سردرد میگرنی بسیار موثر است.
نعنا فلفلی ضد نفخ،تسهیل کننده هضم غذا،تسکین سکسکه،دلپیچه و تهوع بوده، همچنین مدر و قاعده آور می باشد.
⛔️موارد احتیاط:
زیاده روی درمصرف آن برای زنان آبستن مضر و ممکن است باعث سقط جنین شود.
مصرف زیاد سوسنبر در کاهش حجم و غلظت شیر زنان موثر بوده، به این جهت در دوران شیردهی توصیه نمی شود.
🖊دکتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ایرانی)
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿