آخرین مطلب

هندوانه خوری با تخم آن و ضد نفخ بودن بر مبنای طب سنتی

برای اینکه نفخ نکنید بعد از خوردن هندوانه چند دانه از تخم‌های آن را بجوید؛ مغز تخم هندوانه ضد نفخ است و کرم را می کشد و به هضم غذا کمک می‌کند.

➕ telegram.me/joinchat/AsBo_zwErgsE9vGXfddIvA

///////////////////////////////

🔴 هندوانه خوری در فصل گرم برمبنای طب سنتی

✍️به گفته مرحوم حکیم عقیلی خراسانی، بهترین آن: رسیده، شیرین، شاداب و شکننده(ترد) است.
🔹 طبیعت آن: در اول دوم #سرد و در آخر دوم #تر است.

خواص آن:
* مسکن شدت صفرا و #فشار_خون و تشنگی است
* #مدر بول و #مولد_خون_رقیق و بلغم شیرین است
* موجب رطوبت بخشیدن به بدن است،

* برای تبهای سوزان و کسانی که بدن آنها صفرا ساز است مفید میباشد.
* در ترکیب با سایر داروهای مناسب در درمان #یرقان و صفرای سوزان مفید و کمک به هضم غذا نموده و ادرارآور بوده و همینطور موجب خرد کردن #سنگ_کلیه و درمان امراض سوداوی است.

بهترین زمان برای تناول، بین دو وعده غذایی است (ناشتا و در هنگام گرسنگی مصرف نشود).

تخم آن در دوم سرد و تر و فعل وانفعال آن مثل تخم کدو میباشد محرک کافی جهت خارج شدن سنگ مثانه و کلیه است،

❗️ برای طحال و شخص سرد مزاج و دارای معده سرد مضر است.( کسانیکه دچار نفخ یا ترش کردن معده میشوند) و #مصلح_آن عسل و گل‌قند میباشد.

☜【طب شیعه】

🍏 @tebshia20🌿