یونجه، #سلطان_گیاهان
#یونجه، گیاهی غریب است و با وجود خواص شگفتانگیزی که دارد ولی امروزه در اذهان عمومی به درد علوفه دام میخورد، در حالی که در گذشته استفادههای فراوان از این گیاه پرفایده میکردند و از اولین گیاهان دارویی شناخته شده برای بشر است.
یونجه تنها گیاه علوفهای است که پیشینه کاشت آن به پیش از ثبت تاریخ باز میگردد. بر پایه تحقیقات انجام شده، مبدأ اصلی یونجه جنوب غربی آسیا و به ویژه منطقه #ایران نام برده شده است.
https://eitaa.com/Atariazadi20
///////////////////// سبزی یونجه و چای یونجه چه خاصیتی دارد :
مزاج سبزی یونجه گرم و تر +باعث رشد استخوان در تمام طبقات سنی + چاق کننده + تقویت نیروی جنسی + خون ساز است + اگربا عسل مصرف شود برای رشد مفاصل موثر است + یونجه را کوبیده و با عسل مخلوطش کنید برای رفع ورم های سرد بسیار موثر است+ یونجه را کوبیده و با سرکه مخلوط کنی برای رفع ورم های گرم مفید است + عرق یونجه در بازار وارد شده و برای قند خون مفید است ( البته عرق های بوقناق و شنبلیله و کلپوره ) برای کاهش قند خون بینظیرند + دارای آهن بسیار بالا+ ترشح شیر زنان را بالا میبرد+ لاغرها را خیلی خوب چاق میکند +اسپرم را زیاد میکند و میل جنسی را بسیار تشدید میکند + لقوه و ام اس و پارکینسون را درمان و فلج صورت را برطرف میکند+ شربت یونجه نوشیدنی عالیست+?فصل بهار یونجه تازه را زیاد بخوریدمضراتش :؛ خوردن یونجه بسیار نفاخ شکم و کمی سمی و باید با عسل و یا نبات مصرف شود
///////////////////
ویتامین دی در گوشت کبوتر و یونجه بر مبنای طب سنتی
پرسش گوشت کدام حیواناتی ویتامین Dبالایی دارد؟
کبوترچون بلندپروازاست ودر معرض آفتاب قرارداردآفتاب سرشار از ویتامینD است وبه تقویت استخوانها کمک میکند
/////////////
اشخاصی که دچار لاغری هستند در فصل بهار عرق یونجه مصرف کنندخونساز
چاق کننده
تقویت عمومی بدن
تامین استخوان بندی اطفال
////////////////////
نوشیدنی شربت یا عرق یونجه داروی رشد استخوان کودکان بر مبنای طب سنتی
شربت یونجه ، ارتقاء سلامت و افزایش رشد کودکان
روش تهیه شربت یونجه:
۳ کیلو یونجه خشک در یک کیلو آب بجوشد تا حجم آن نصف شود، سپس صاف شده و با ۹۰۰ گرم شکر قهوه ای به قوام شربت آورده شود. میتوانید بجای جوشانده یونجه از عرق یونجه استفاده کنید.
روزانه ۲۰۰ گرم یا یک لیوان از شربت فوق میل شود.
شربت یونجه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.
منبع: کتاب تغذیه در طب ایرانی اسلامی- صفحه ۲۰۸ کانال طب سنتی سورِنا
@SorenaNews
خواص یونجه
یونجه تازه و عرق یونجه طبعی گرم و تر و خشک شده آن طبعی گرم و خشک دارد.
یونجه خونساز، تصفیهکننده خون و کنترل کننده خونریزیهای داخلی است.
درمان ضعف و لاغری، افزایش دهنده اشتها و چاق کننده است.
بخاطر مقوی بودن یک مکمل غذایی است که در عین حال به کاهش قند خون نیز کمک میکند. یونجه موجب استحکام استخوانها و درمان نرمی استخوان است که به رشد کودکان و افزایش قد آنها نیز کمک میکند.
مقوی اعصاب است و ضماد پخته آن جهت لرزش اندام (رعشه) مفید است.
بینایی را تقویت نموده و ضد شب کوری است.
خوراک آن شیر و منی را زیاد میکند(تقویت قوای جنسی) به خصوص تخم یونجه.
اگر در حمام یا بعد از آن تناول نمایید، سینه را نرم و به رفع سرفه کمک میکند.
پخته آن برای رفع یبوست مفید است.
یونجه به سرعت زخمها را ترمیم و خونریزی را قطع میکند.
ضماد کوبیده یونجه با عسل درمان ورمهای سرد و با سرکه درمان ورمهای گرم است.
در ترک اعتیاد موثر است.