آخرین مطلب

خرما و تغذیه مزاج گرم برای بیماران و مضراتش

📚بسم الله الرحمن الرحیم

در چندین کتاب معتبر آمده است که پیامبر ( ص ) هنگام بیماری خوردن خرما را منع می فرمودند .

قطره ای از حکمت های موجود در این سخن شریف :

۱ . موادی غذایی پرکالری سبب افزایش علائم بیماری می شود.

۲ . افزایش قندخون سبب افزایش علائم بیماری می شود .

۳ . مواد قندی و مواد پرکالری سبب کاهش حجم آب بدن شده و کم آبی سبب افزایش علائم بیماری می شود .

۴ . خرما ، مواد نشاسته ای ، گوشت ها ، تخم مرغ و…..سبب غلیظ شدن خون می شود ، غلظت خون سبب افزایش علائم بیماری می شود .

۵ . گرمی ها سبب افزایش علائم بیماری می شوند .

۶ . مزاج کبد با گرمی ها ناسازگار است .
سلامت کبد در تسریع بهبودی موُثر است .

۷ . انتخاب غذا در هنگام بیماری باید سازگار با مزاج کبد باشد .

۸ . گرمی ها سبب کاهش سطح مایعات بدن می شوند و کم آبی سبب افزایش علائم بیماری می شود.

۹ . گرمی ها سبب افزایش صفرا و تشدید علائم بیماری می شوند .

۱۰ . انتخاب غذا در هنگام بیماری به گونه ای باید باشد که نه تنها سموم در بدن ایجاد نکند بلکه سبب سم زدایی از بدن هم بشود .

و……
استاد خانم کیوانی
الحمدلله علی ما هدانا
https://t.me/mahsolatekosarدرتلگرام