آخرین مطلب

بادام کوهی و خاصیتهای آن

🔰بادام کوهی ؛ از بین برنده لکه های پوستی

🌳درختچه ای سبز رنگ، خار دار، بومی ایران و خودرو (ارتفاعات ناحیه زاگرس)، شاخه های فراوان و برگهای باریک نیزه ای و ساقه های ایستا، متعلق به خانواده rosaceae (گل سرخیان)

🌼 گل های سفید رنگ بادام معمولا قبل از ظهور برگ ها در اوایل فروردین ماه ظاهر می شود. میوه آن نیز در خرداد ماه رسیده و قابل جمع آوری است.

✅ نحوه مصرف:
بادام کوهی بیشتر به صورت روغن یا ضماد و به شکل موضعی استفاده می شود.

💊خواص داروئی:

درمان تنگی نفس، التهاب سینه و ریه، ضماد آن روی پوست و صورت برای از بین بردن لکه ها و چین و چروک پوستی و روغن آن برای درمان ترک و شقاق پوست ناشی از سرما

⚠️ مصرف بادام کوهی بدون فرآوری، معمول نبوده و خوردن آن به دلیل وجود آمیگدالین خطرناک است (طعم تلخی دارد، بعد از شیرین شدن مصرف خوراکی دارد و به عنوان تنقلات و در شیرینی پزی کاربرد دارد)

🍀 ارزش غذایی: سرشار از پروتئین، ویتامینE، ویتامینB، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فسفر و آهن است.

🖊دکتر فرنوش فلاحت(متخصص طب سنتی ایرانی)

انجمن علمی طب سنتی ایران

👉 @persianmedicine 👈