آخرین مطلب

دمنوش های نفخ معده بر مبنای طب سنتی

🔰برای نفخ معده و تقویت آن گلپر بخورید!

💢گلپر ضد نفخ بوده و به رفع سوء هاضمه کمک می‌کند، بلغم را برطرف می‌کند و دمنوش ریشه آن برای رفع ناراحتی‌های عصبی مفید است.

💢 این گیاه، سموم بدن را دفع می‌کند، ترشحات معده را زیاد می‌کند و ضدعفونی کننده، ضد میکروب و شیر افزاست
💢خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی دارد و برای بهبود عوارض بیماری صرع مفید است. دمنوش ریشه آن برای اختلالات تنفسی، اختلالات ریوی، برونشیت و عفونت‌های دستگاه تنفس مفید است. ضماد گلپر با موم و روغن زیتون برای رفع سیاهی دور چشم مفید بوده و پخته شده آن با سرکه و پوست انار برای درمان بواسیر مفید است.

🌿 @TebbolAeme 🌿

/////////////////////////////////////////////

درمان سنتی نفخ شدید و سندروم روده تحریک پذیر

‌انارستانی ها سلام🌹‌

✅در این ویدیو با حضور دکتر کردافشاری در مورد اینکه علت اصلی نفخ، حرارت ضعیف و رطوبت بالا در امعاء و احشاء بدن است و همچنین توصیه شده از خوردن دوغ و ماست پرهیز کنید و استفاده از زیره و زنیان برای رفع مشکل بسیار مفید است صحبت می کنیم.

این پست رو با عزیزانتون به اشتراک بذارین ❤️

انارستان؛ حامی سلامت مردم ایران❤️

‌@anarestan_tv
‏🆔 @ofogh_tv

////////////////////////////////////////////////////////////////

💊💊💊

دمنوش های ضد نفخ معده را که می‌شناسید…

دمنوش از اضافه کردن مقداری گیاه خشک به آب جوش، حاصل می‌شود که لازم است ده الی پانزده دقیقه‌ای در قوری یا لیوان با درب بسته و روی حرارت غیرمستقیم و یا حتی در فضای اتاق بماند تا عصاره گیاه خارج شود و به اصطلاح دم بکشد. دمنوش با جوشاندن گیاه فرق دارد!!! حواستان باشد.
💊دمنوش‌ های هضم کننده غذا

در خانه و بدون تجویز پزشک، اگر تمایل داشتید دمنوشی میل کنید تا نفخ، قراقر شکم، آروغ و حس پری و هضم نشدن را از بین ببرد، دمنوش‌های زیر چهار دمنوش انتخابی شما هستند که با فاصله بعد از غذا مصرف می‌شوند:

دمنوش ریحان

برگ‌های ریحان را در سایه خشک کنید و هفت تا هشت برگ را در لیوانی ده دقیقه با درب بسته، دمنوش کرده، صاف کنید و جرعه جرعه مزه نمایید

دمنوش نعناع (برای رفلاکس معده و افرادی که دارو رقیق کننده خون می‌خورند خوب نیست)

مصزف برگ‌های سبز نعنا همراه غذا، مصرف موضعی روغن نعنا، عرق و دمنوش آن همراه نبات، همگی در رفع نفخ و دل پیچه کمک کننده هستند، البته زیاده روی نشود.
یک قاشق غذاخوری از برگ خشک نعناع را در لیوانی ده دقیقه با درب بسته، دمنوش کرده، صاف کنید و جرعه جرعه مزه نمایید.
دمنوش شوید

دمنوش شوید هم مانند دو دمنوش فوق تهیه می‌شود که این ددمنوش یا برگ‌های تازه آن ضدنفخ خوبی است که رفع آروغ و سنگینی معده نیز می‌کند، قند بعد از غذا را نیز تنظیم کزده از چربی خون می‌کاهد،
زیاده روی در مصرف آن برای بینایی مضر است.

دمنوش کاکوتی یا کهلی اوتی (با آویشن فرق دارد)

یک قاشق مرباخوری سر پر در یک فنجان آب جوش، با درب بسته، یک ربع دم بکشد، صاف کنید و بنوشید، اگر مبتلا به کولیت اولسرو و کرون هستید با یک قاشق چای خوری شکر و اگر نه با یک قاشق چایخوری عسل، شیرین نمایید.
می‌توانید گیاه خشک را آسیاب کنید و یک قاشق چای خوری سر پر روی غذا بپاشید یا به ماست و دوغ اضافه کرده و میل کنید.
💊دمنوش‌ های هضم کننده غذا

نکات مهم مصرف

مثلاً زنجبیل، دمنوش انتخابی شما جهت هضم بهتر نیست چون در همه افراد قابل توصیه نیست.

هدف انتخاب گیاه دارویی بی عارضه است که اگر دو هفته دائم در حد یک فنجان نیز میل شود، مشکل ساز نباشد.

یک قاشق چای خوری از یکی از این موارد در دلبندان بالای یکسال نیز اگر دچار اسهال یا بی قراری و دل درد شدند قابل مصرف است.

دمنوش‌ها به وقت هوسانه، لذت بخش هستند و در بیشتر موارد تکرار مداوم و روزانه آن‌ها به طوری که بیش از دو یا سه هفته شود، دردسرساز خواهد شد.

تنها دمنوشی‌هایی که مصرف روزانه آن‌ها مشکل ساز نیست، دمنوش سیب و دمنوش به است.

اگر گاهی هوس غذای سنگین و نفاخ می‌کنید…

یکی از بخش‌های مهم درمان آکنه و درمان مشکلات گوارشی، رعایت پرهیزات غذاییه.
اما گاهی پیش میاد که هوس کنید که یک وعده غذای سنگین بخورید؛ هر چند بعدش نفخ می‌کنید، در این موارد هاضوم بخور (البته نه همیشه‌ها چون مشکل ساز میشه)
هاضوم یعنی هضم کننده؛ اگر گاهی غذای سنگینی اسنفاده کردید که نباید تو رژیم غذاییتون باشه، یا احساس سنگینی و نفخ بعد از غذا را داشتید، می‌توانید بعد آن وعده غذایی یک قاشق چایخوری، هاضوم و عسل بخورید.
💊💊چطوری هاضوم را درستش کنیم؟

به اندازه مصرف، زنیان، آویشن و سیاهدانه را به نسبت مساوی با هم ترکیب و آسیاب کنید.

یک قاشق چایخوری از این ترکیب را با یک قاشق چایخوری عسل ترکیب و به فاصله ۱۵ دقیقه بعد از غذا میل کنید.

https://tabaye.ir/digestion-tonic-herbal-tea/