خواص و کیفیت گوشت و تخم مرغابی
نکاتی برگرفته از کتاب #مفاتیح_الارزاق
طبیعت آن تا دوم درجه گرم و تا آخر درجه هم گفته اند و در اول خشک ولی پدید آورنده رطوبت اضافی در مزاج است که اصطلاحا به آن مرطب رطوبت فضلیه گویند.
گفته اند در سرد مزاجان ایجاد گرمی می کند ولی در گرم مزاجان (محرورین) تب آور است.
افعال و خواص آن: غلیظ الغذا است یعنی دیر هضم است و موجب رودل می شود و وقتی هضم گردد چاق کننده بدن و تقویت کننده نیروی جنسی است و مصلح آن آب انار است.
و از خوراکی های سودمند برای #کبد و دردهای ناشی از سرد مزاجی است. چرا که #گوشت آن شدیدا گرم است ولی متاسفانه زهومت بسیار دارد به این معنا که بوی تند و بدی دارد و باید بلافاصله حدود ۲ تا ۳ بعد از ذبح آن را بپزند.
و جگر غاز که نوع بزرگ مرغابی است لذیذترین جگر در حیوانات و ماکیان است
و اگر تخم مرغ آن را نیم برشت (نیم پز و عسلی) نمایند برای فزونی و زیادی عقل و هوش و تقویت قوۀ حافظه بسیار سودمند است و از فراموشی و زوال عقل و سرفه های خشک جلوگیری می کند.
Https://eitaa.com/joinchat/3593142274Cc081ae44c5
///////////////////////////////////////////////////
#مرغابی
مرغابی برای انسان های خشک مزاج یک دارو محسوب می شود.
مصرف گوشت مرغابی ،ضد بیماری های خشک(سودایی) مانند دیسک سیاتیک سرطان و… است، بخصوص مرغابی های نژاد صحرایی که با تغذیه کاملا طبیعی و سالم بزرگ شده باشند.
@soroshesalamati