آخرین مطلب

مرغابی و خاصیتش برای خشک مزاجان

خواص و کیفیت گوشت و تخم مرغابی

🔰 نکاتی برگرفته از کتاب #مفاتیح_الارزاق

🍗 طبیعت آن تا دوم درجه گرم و تا آخر درجه هم گفته اند و در اول خشک ولی پدید آورنده رطوبت اضافی در مزاج است که اصطلاحا به آن مرطب رطوبت فضلیه گویند.

🍗 گفته اند در سرد مزاجان ایجاد گرمی می کند ولی در گرم مزاجان (محرورین) تب آور است.

🍗 افعال و خواص آن: غلیظ الغذا است یعنی دیر هضم است و موجب رودل می شود و وقتی هضم گردد چاق کننده بدن و تقویت کننده نیروی جنسی است و مصلح آن آب انار است.

🍗 و از خوراکی های سودمند برای #کبد و دردهای ناشی از سرد مزاجی است. چرا که #گوشت آن شدیدا گرم است ولی متاسفانه زهومت بسیار دارد به این معنا که بوی تند و بدی دارد و باید بلافاصله حدود ۲ تا ۳ بعد از ذبح آن را بپزند.

🍗 و جگر غاز که نوع بزرگ مرغابی است لذیذترین جگر در حیوانات و ماکیان است

🥚 و اگر تخم مرغ آن را نیم برشت (نیم پز و عسلی) نمایند برای فزونی و زیادی عقل و هوش و تقویت قوۀ حافظه بسیار سودمند است و از فراموشی و زوال عقل و سرفه های خشک جلوگیری می کند.


🌱 Https://eitaa.com/joinchat/3593142274Cc081ae44c5🌾

///////////////////////////////////////////////////

🦆#مرغابی

🟢مرغابی برای انسان های خشک مزاج یک دارو محسوب می شود.

🟣مصرف گوشت مرغابی ،ضد بیماری های خشک(سودایی) مانند دیسک سیاتیک سرطان و… است، بخصوص مرغابی های نژاد صحرایی که با تغذیه کاملا طبیعی و سالم بزرگ شده باشند.

@soroshesalamati