آخرین مطلب

چشم را چگونه قوی و یا ضعیف با نگاهی به طب سنتی کنیم

ضعف و سستی و یا تقویت چشم ها با نگاه به طب سنتی 

 مقویات چشم:

 شلغم

رازیانه

بادام شیرین با نبات

مغزها بطور کلی مانند بادام، گردو، پسته، فندق

مربای هلیله

دارچین، زعفران  و کندر

مضر برای چشم:

 غذاهای غلیظ مانند حلیم و کله پاچه

خوراکهای نفاخ و بخارانگیز مانند عدس، پیاز، سیر، تره، شاهی، بادنجان، باقلا، لوبیا، کلم، شوید، زیتون خام

خوراکهای ترش مانند سرکه، سیب ترش

گوشت­های غلیظ و خشک مانند گوشت گاو، سوسیس و کالباس، گوشتهای فرآوری شده

مصرف زیاد خوراکهای شور مانند کنسروها، خیارشور، چیپس و پفک

در حالت سیری، غذاخوردن

پرخوری و با شکم سیر، خوابیدن

شام زیاد و سنگین خوردن

دراز کشیدن به پشت به مدت طولانی

بسیاری خواب یا بیداری

افراط در مطالعه خطهای خیلی ظریف

زیادی جِماع (همبستری)

نگاه کردن زیاد به چیزهای براق و روشنی­ها و سفیدی­ها (مخصوصا چیزی که آفتاب بر آن تابیده باشد).

http://www.tim.ir/teaching/553

سایت معتبر انجمن تحقیقات طب سنتی ایران وابسته به دانشگاه علوم پزشکی در تهران