در سوسیس موادی چون نیترات، نیتریت، مواد آلی و نیو گلوماتات در درجه حرارت بالابا چربی فراوان تهیه میشود و ماده ای به مراتب سمی تر ازسیگار درست میکند که باعث بروزسرطان روده بزرگ میشود.
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
////////////////////////////////////////////
نیترات موجود در سوسیس و کالباس با سرطان روده مرتبط است !
▫️آژانس ملی امنیت سلامت در فرانسه (ANSES) به تازگی نتیجه یک تحقیق علمی را منتشر کرده که ارتباط بین نیتراتهای موجود در انواع سوسیس و کالباسها با سرطان روده را تایید میکند.
▫️نمکهای نیتریت نوعی افزودنی هستند که به طور گسترده در گوشتهای پخته شدۀ مورد استفاده در تهیه انواع سوسیسها و ژامبونها و بیکن استفاده میشود تا ماندگاری این گوشتهای فرآوری شده را افزایش دهد.
▫️پیش از این در سال ۲۰۱۵ میلادی نیز گزارشی از سوی سازمان جهانی بهداشت منتشر شده بود که گوشتهای فرآوری شده را سرطانزا میدانست و تایید میکرد که افزودن ترکیبات نیترات یا نیتریت به این گوشتها یا دودی کردن آنها، ممکن است باعث تشکیل مواد شیمیایی بالقوه سرطانزا در بافت گوشت شود.
@mf_eslami
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
✅ سوسیس و کالباس عامل سرطان
✍️ سرطانِ سینه ارمغان مصرفِ سوسیس و کالباس!
چرا سوسیس و کالباس همیشه صورتی و تازه به نظر میرسند در حالی که گوشت بعد از مدتی تیره رنگ میشود؟
⛔️ پاسخ سدیم نیتریت است.
یک افزودنی مجاز که بطور گسترده در صنعت گوشت استفاده می شود.
علامت اختصاری این نمک صنعتی در اروپا E250 است .
نیتریت سدیم و نیترات در محصولات گوشتی همچون سوسیس ، کالباس ، هات داگ ، سالامی ، گوشت قرمه شده و دیگر گوشت های عمل آوری یا دودی شده استفاده می شوند.
سدیم نیتریت در مجاورت گوشت نیتروزامین ایجاد می کنه که باعث تخریب DNA میشه و این یعنی آغاز پروسه ای که می تواند به جهش سلولی و در نتیجه سرطانی شدن سلول منجر شود .
↫ نیتریت سدیم موجود در گوشتهای فرآوری شده نظیر سوسیس و کالباس عاملی برای افزایش ابتلا به سرطان سینه است.
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
/////////////////////////////////////
🔆هشدار طبی سوسیس نخورید تا قلبی سالم داشته باشید! 👌🏻
▫️محققان دانشگاه مک مستر و علوم بهداشت همیلتون در کانادا دریافتهاند، که خوردن هفتهای کمتر از ۶ اونس گوشت فرآوری شده میتواند خطر بیماری قلبی و مرگ ناشی از این بیماری را به میزان قابل توجهی افزایش دهد
▫️این میزان معادل خوردن تنها ۲ سوسیس در یک هفته است. کارشناسان میگویند که نمک، مواد نگهدارنده و چربی زیاد این مواد غذایی احتمالا دلیل بروز این مشکل است
https://eitaa.com/mf_eslami
//////////////////////////////////////////
🔴 هشدار !! | دور و بر سوسیس و کالباس را خط بکشید ! ❌
⚜️ چون حاوی نیترات است و به خنگ کننده کودک جهان شهرت دارند !
⚜️ وجود باکتری لیستریا در این فرآوردهها بزرگترین تهدید برای خانمهای باردار است.
کانال بزرگ #سلامت_آنلاین👇
@salamat_on
تجارب طب سنتی و اسلامی حسین معارفی تجارب طب سنتی و اسلامی