آخرین مطلب

پای مرغ و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

از خواص درمانی پای‌مرغ بدانیم

🔸درمان برای پوکی استخوان
🔸درمان برای راشیتیسم
🔸جلوگیری پوسیدگی مفاصل
🔸درمان صدای مفاصل
🔸جایگزین قرص غضروف ساز
🔸کمکی برای رشد کودک و نوجوان
🔸درمان سرماخوردگی و ضعف شدید
🔸منبع گلوکزامین و سولفات
🔸ترمیم کننده شکستگی استخوان
🔸بهبود دهنده کمردرد و دیسک

‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
////////////////////////////////////////////

« پای مــرغ» با وجود ظاهر ناخوشایندش،
یکی ازغنی‌ترین منابع کلسیم و ویتامین D و سرشار از ژلاتین است و برای درمان پوکی استخوان، آرتروز، روماتیسم، شکستگی استخوان است وبه شدت توصیه میشود👌

آنچه نمیدانستی🤔👇
https://eitaa.com/joinchat/349241597Ccfa393e1d8

//////////////////////////////////////////

💊مصرف #پای_مرغ با لیمو🍋

➕ در خصوص مصرف پای مرغ برای افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند، توصیه می‌شود هنگام خوردن این عصاره، مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به غذای خود اضافه کنند.

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.

🔻دنبال مرغ درشت نباشید

🔸مرغ درشتی که در اثر مصرف آنتی‌بیوتیک به بالای ۲ کیلو می‌رسند و سلامت آنها جای تردید دارد.

🔸متاسفانه فرهنگ مصرف مردم کشورمان به این شکل است که مرغ‌های درشت‌تر را می‌پسندند و این امر باعث طولانی شدن دورهٔ پرورش مرغ می‌شود.

🔸طولانی شدن دورهٔ پرورش مرغ، میزان آنتی بیوتیک مصرفی را افزایش می‌دهد. مرغ‌هایی با وزن ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ گرم در بهترین شرایط سلامت هستند و طول دورهٔ پرورش هم بایستی ۴۵ روز باشد. مرغ‌هایی که بیشتر از این مدت پرورش می‌یابند و درشت‌تر می‌شوند احتمال وجود مقادیر بیشتر آنتی بیوتیک در گوشت آن‌ها زیاد‌تر است.

🌿 @TebbolAeme 🌿