آخرین مطلب

گوشت و قلم گاو و گوساله مضراتش برای تولید کیست نرم با نگاهی به طب سنتی چیست

سوال

من قلم گاو را خیلی دوست دارم آیا برای کیست من مضر است و جایگزین آن چیست

جواب

با عرض معذرت قلم گاو بشدت سرد کننده عروق بالاخص در خانمها که گرمی بدنشان از آقایان کمتراست پس نگذارید بدنتان سرد شود که تخمدان رحم ضعیف شود با خوردن قلم گاو و گوساله 

۲- استفاده از قلم های گوسفند و شتر تا سن ۶۰ سالگی در شرایط عادی بدن و ورزشهای آرام مثل پیاده روی برای بدن ضروریست حداقل از روغنهای نباتی و مایع ( من میگویم گریس اروپا برای انسانها) بهتر است و رحم و تخمدان ضعیف بشدت به گوشت شتر و قلم شتر جوان بستگی دارد و ازطرفی بدن و مفاصل بدن نیاز به چربی طبیعت دارد

////////////////////////////////////////////////

🔆💠🔅💠﷽💠🔅
✅خواص قلم گاو در طب سنتی ایرانی

قلم گاو (مغز استخوان ساق پای گاو) از دیدگاه طب سنتی دارای مزاج گرم و تر است و یکی از منابع مقوی برای بدن و استخوان‌ها شناخته می‌شود.

مقوی مغز و اعصاب:
غذای مناسبی برای افراد دچار ضعف مغز، اضطراب، لرزش و ضعف حافظه است.
منبع: مخزن‌الادویه، حکیم عقیلی خراسانی

مفید برای پوکی استخوان و رشد کودکان:
به دلیل داشتن چربی طبیعی و ژلاتین، باعث تقویت استخوان و مفاصل می‌شود.
منبع: قانون در طب، ابن‌سینا

تقویت قوای جنسی و بدنی:
در بدن‌های ضعیف و لاغر باعث افزایش انرژی و بنیه می‌شود.
منبع: خلاصه‌الحکمه، حکیم عقیلی

مصلح:
سکنجبین و لیموترش برای تعدیل چربی و کمک به هضم قلم توصیه شده‌اند.

☜【طب شیعه】

🍏 @tebshia20🌿