روغن نباتی
⠀
⠀
مصرف روغن نباتی (جامد یا مایع) و کره گیاهی (مارگارین) در بدن انسان باعث رسوب کلسترول در دیواره رگ ها، تنگی عروق قلب، افزایش فشار خون، افزایش کلسترول بد، (LDL) و کاهش کلسترول خوب (HDL) می شود. ⠀
همچنین اسیدهای چرب ترانس موجود در روغن نباتی و کره گیاهی در ایجاد زخم های گوارشی، اختلال در سوخت و ساز گلوکز و افزایش التهاب بدن نقش اساسی دارند. ⠀
توصیه می شود به جای استفاده از روغن نباتی (جامد یا مایع) و کره گیاهی (مارگارین) از روغن های حیوانی، روغن زیتون، کنجد، هسته انگور، ذرت و آفتابگردان طبیعی استفاده شود.⠀
⠀
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران
⠀
⠀
⠀@irihmsir
برچسب زده شده با :اسید چرب ترانس بالا تنگی عروق خون و کلسترول روغن جامد روغن حیوانی روغن گیاهی روغن نباتی زخم گوارش عروق قلب فشار خون بالا