آخرین مطلب

روش پخت سکنجبین ساده (پایه) به روش جناب شیخ‌الرئیس بوعلی سینا

💊روش پخت #سکنجبین ساده (پایه)
به روش جناب شیخ‌الرئیس بوعلی سینا

۴۰۰ گرم #شکر را با یک لیتر آب، به‌آرامی بجوشانید تا نیم آن بخار شود. سپس آن را از روی شعله بردارید و ۸ قاشق غذاخوری #سرکه انگوری طبیعی بیفزایید و بگذارید چندساعت (مثلا شب تا صبح) بماند.
😋 سکنجبین شما آماده است. نوش جان!

✅ سکنجبین ساده، #مزاج معتدل مایل به خنک دارد. برای به‌دست‌آوردن سکنجبین با مزاج گرم‌تر می‌توان به‌جای شکر سفید، از #شکر_قهوه_ای یا #عسل بهره برد.

✅ با افزودن دیگر مفردات، مانند #نعنا، #عناب، #آویشن، #عنصل و مانند آنها، انواعی از سکنجبین با خواص دارویی متفاوت به‌دست‌می‌آید که بهتر است با مشورت پزشک متخصص طب ایرانی مصرف‌شوند.

✅ گفته‌می‌شود که جناب #بوعلی، تا ۳۰۰ نوع سکنجبین را شرح‌کرده‌اند.#دکتر_ناصر_رضایی_پور

 

@tandorostan

پیام تندرستی را در اینستاگرام دنبال‌کنید. 👇
Instagram.com/tandorostan.ir