بهترین گوشت ها در فصل تابستان
بهترین گوشت ها در فصل تابستان نیز گوشت های زود گوارند :
.
ماهی قزل آلای تازه و کولی ( کیلکا) و مانند آن که بهتر است پرورشی نباشند و با اندکی روغن کنجد ، آب پز شده باشند .
یا جوجه مرغ ، جوجه خروس ، تیهو و گوشت بزغاله که با چاشنی های ترش تهیه شده باشد.
سلامت و تندرست باشید
@drmmohebbi
//////////////////////////////////////////////
#گوشت_قرمز
دوستان در خصوص انواع گوشت قرمز پرسیده بودید، بیایید دور هم بنشینیم و درباره آن صحبت کنیم.
در نظر داشته باشید که طبیعت گوشت تقریبا همه موجودات زنده #گرم و تر است ولی درجه این گرمی و تری متفاوت است.
البته در این میان گوشت ماهی #تری بیشتر و سردی دارد به جز ماهیهای با گوشت تیره مثل #سالمون و #تن.
بین گوشتهای رایج امروز گوشت گوسفند گرمی بیشتری از گوساله دارد ولی این به معنای سردی گوشت گوساله نیست.
گوشت گاو به سبب افزایش غلظت بافت آن، هضم سختتری نسبت به گوساله دارد و گوشت بره از همه اینها گرمای مطبوعتر و هضم راحتتری دارد.
در ضمن شما گوشتها را با نمک گرم و خشک درجه ۳، زعفران، زردچوبه، پیاز برخی دارچین و ادویه و… میپزید که از اتفاق همه گرم هستند. یا تفتش میدهید در روغنی که طبیعتش گرم است.
درست است که گوشت گاو غلیظ است و گرمایش به اندازه گوسفند نیست، معدهای با قوت خوب میطلبد و کار بدنی سنگین! مثل کارگران جوانی که در معدن یا ساختمان یا … کار میکنند.
و اگر همین گوشت گاو با چوب #دارچین و پوست خربزه پخته شود بافت آن نرم میشود و هضم بهتری دارد.
در اکثر کشتارگاهها گوسالهها ذبح میشوند چرا که ظاهرا هزینه خوراک گاو در روز زیاد است و برای گاودار صرف نمیکند.
پس طبیعی است وقتی حرف از مصرف عموم مردم میشود باید مراقب قوت هضم معدی بود و گوشت گوسفند هضم بهتری دارد
هر گوشتی خریدید، حواستان باشد باید خوب خوب بپزد تا خوب خوب هضم شود.
مخلوط کردن دو نوع گوشت را هم پرسیده بودید مثلا چرخ کردهها را که متاسفانه چندان توصیه نمیشود، ولی با توجه به بافت لطیف گوساله و نزدیکی آن به گوشت گوسفند اگر مقدار کمی از آن را همراه چند برابر آن گوشت گوسفند چرخ کردید، معده بلد است نادیده بگیرد!
دکتر الهام اختری(متخصص طب ایرانی)
@drmmohebbi