خواص ماش !
شستشوی کلیه ها
پایین آورنده درجه اسیدی خون
منظم کردن ضربان قلب به دلیل داشتن پتاسیم
دارای فسفر و کلسیم و مفید برای رشد کودکان
دارای آهن و مفید برای کم خونی
elearning.hejamat.ir
https://t.me/iitmd_kheyrandish
instagram.com/iit.md
/////////////////////////////////////////
ماش از جمله حبوباتی است که دارای شاخص قند پایینی است و مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت توصیه میشود.
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
////////////////////////////////////
یادمان باشد که در فصول سرد ، دردهای عضلانی و مفصلی تشدید میشود
خیلی از افرادیکه کمبود ویتامین D3 دارند در این فصل دچار دردهای استخوانی ، سردی استخوان و سوزش استخوان میشوند .
استفاده از ماش ، دوبار در هفته در غذای مصرفی میتواند نیازهای اجزای استخوان ساز را تأمین کند
@TebbolAeme
ماش و نخود ، گمشده سفره های ایرانی هستند
پوکی استخوان نشان میدهد که حواسمان به غذای خود نبوده است
ماش و نخود را بخوبی مصرف کنید تا دچار پوکی استخوان نشوید
@TebbolAeme
﷽
ماش ؛ غربت در بین حبوبات!
طبیعت ماش سرد و مایل به خشکی است و پوست گرفته یا مُقَشَر آن معتدل در نرمی و خشکی است. از عدس لطیف تر و در نفخ از باقلا ضعیف تر است و در بین حبوبات با غذائیت بیشتر، ولی خصوصا نوع پوست گرفته آن، دیر هضم و جذب می شود و برای کسانی که اشتهای فراوان دارند و زود زود گرسنه می شوند، خوب است.
برای صفرا و خون مسکن بوده و التهاب و حرارت آن را فرو می نشاند. اعصاب و قوه باصره را تقویت می نماید و برای سردردهای گرم و آبریزش بینی و تبهای گرم و تند مفید و ناراحتیهای کلیه را معالج است.
برای سرد مزاجان و سالخوردگان و کسانی که در معده رطوبت و اخلاط فاسد و نفخ بسیار داشته باشند مضر و برای دندان زیان دارد. مصلح آن برای سرد مزاجها زیره و قرنفل و دارچینی و فلفل و زنجبیل و امثال اینها می باشد.
دکتر مجید سلطانپور (متخصص طب سنتی ایرانی )
☜【طب شیعه】
@tebshia20