آخرین مطلب

جوش صورت و راهکارهای طب سنتی

[

آلوئه ورا جوشها را از بین میبرد.😉

شاید همه راههای ممکن برای درمان آکنه یا #جوشصورت را امتحان کرده اید و نتیجه ای نگرفته باشید. 🤔 🍃در این صورت باید به سراغ آلوئه ورا بروید چون یکی از مهم ترین خواص این گیاه درمان جوش ها است. 🍃ژل آلوئه ورا قرمزی و تورم پوست را به سرعت برطرف می کند و ذرات #باقیماندهازجوشهای قبلی را از بین می برد.

رحیق #طب ایرانی #طب اسلامی #طب_سنتی #خیراندیش

نسخ_استاد 🎪🍓🌱˼

♡› http://splus.ir/tebiranii
https://eitaa.com/Tebiranii
https://rubika.ir/tebiranii
https://ble.ir/tebiranii
https://gap.im/Tebiranii
https://iGap.net/tebeiranii

////////////////////////////////////////

اصول درمان جوش صورت

از اصول درمان جوش صورت استحمام با آب ولرم بطور مرتب است که به دفع مواد زائد موجود در پوست به خصوص دفع زائد داخل جوش کمک می کند.

یکی دیگر از اصول درمان جوش این است که فرد مبتلا، بایستی دارای نظم در ساعات غذا خوردن باشد. بی نظمی در ساعات غذا خوردن باعث می شود یا کمتر از مقدار لازم غذا بخورد یا معده را بیش از اندازه و توان قوت هاضمه پر کند. در نتیجه غذای اضافه بطور کامل هضم نمی شود و غذای غیر منهضم نیز موجب تضعیف بدن می شود. این چرخه معیوب، بر حجم مواد زائدی که بدن به سمت پوست می راند افزوده و روند درمان را کند و گاهی غیر ممکن می کند.

راه های سنتی درمان جوش صورت

اگر پارچه آغشته با آب کدو را روی صورت خود بگذارید جای جوش موضعی را از بین می برد.

مصرف روغن بابونه هر هشت ساعت در درمان جای جوش بسیار موثر است

همچنین مالیدن سرکه هر شب روی پوست صورت بسیار مفید است و آن را اگر با آب مخلوط کنند و با پنبه روی پوست صورت بمالند، موثر است. سرکه محلی انگوری که با آب ترکیب شده زمانی که به پوست صورت مالیده می‌شود آرام آرام جای جوش را از بین برده و باعث بهبود آن می‌شود.

دم‌ کرده عناب بنوشید و شربتی را بدین شکل درست کنید: سرکه انگور را با شیره انگور به نسبت ۱ به ۱۰ مخلوط کرده روی شعله ملایم به ملایمت بجوشانید تا قوام شربت پیدا کند. روزی ۵ تا ۶ بار با آب رقیق کرده و بنوشید‌.

دم‌کرده دارچین که ولرم شده باشد اگر روی جوش‌ یا دمل‌ های سرسفید مالیده شود, به رفع این جوش‌ ها کمک می‌کند.

ورزش مرتب و منظم در رفع جوش ها و خون رسانی به قسمت های مختلف پوست بسیار مناسب است.

نداشتن استرس و تنظیم خواب هم تاثیر مثبتی در کاهش جوش دارد.

استفاده از انواع میوه ها به ویژه مرکبات و میوه هایی با طبع سرد (مانند لیمو ترش تازه و زرشک سیاه) مفید است.

مصرف روزانه شش تا هشت لیوان آب را فراموش نکنید.

دمنوش سرگل بنفشه نیز در درمان مشکلات کبدی و همچنین مشکلات پوستی بسیار موثر است.

مصرف شربت خاکشیر و جوانه گندم تازه نیز مفید است.

تاثیر لیموترش در درمان جوش

مصرف لیموترش چه به صورت خوراکی و چه استفاده روی پوست نه تنها باعث درمان جوش های چربی و زیرپوستی می‌ شود بلکه روشن شدن پوست را نیز به دنبال دارد و اثرات درمانی دیگری نیز دارد.

هر روز یک عدد لیموترش را از وسط به‌ دو نیم کرده و به همراه تمام وعده‌های غذایی و با فشردن و آب میل کنید این عمل به هضم غذا و تصفیه خون کمک می‌کند.

برای استفاده از لیمو روی پوست صورت هیچ فشاری به پوست وارد نکنید. لیمو را بر پوست ماساژ دهید و چند دقیقه بعد پوست را شست‌وشو دهید. این عمل باعث از بین رفتن محیط آلوده‌ای که باکتری‌های سطح پوست برای زندگی استفاده می‌کنند خواهد شد.

غذاهایی که تولید جوش می‌کنند

غذا در بدن چندین مرحله هضم می شود و در هر مرحله مواد زائدی از آن باقی می ماند. اگر بدن از دفع این مواد زائد عاجز بماند برای اینکه به اعضا مهمی مثل مغز و قلب آسیب نرساند آن را به اعضای کم اهمیت‌تر مثل پوست و مفاصل روانه می‌کند. اگر این مواد غلیظ و با طبیعت گرم باشند و به پوست روانه شوند می‌توانند تولید کننده‌ی جوش باشند. بر این اساس غذاهایی که تولید جوش می‌کنند باید هم غلیظ و هم گرم باشند مثل گردو، پسته، خرما، موز، سس های تند و گوشت شتر.

از بین بردن جوش غرور جوانی

برای از بین بردن جوش غرور جوانی می توان از چهار شربت که یک ملین قوی است استفاده کرد.

چهار شربت ساده: آلوبخارا ۲۵۰ گرم، تمبر هندی ۱۵۰ گرم، ترنجبین ۱۰۰ گرم، شکر سرخ ۱۰۰ گرم.

چهار شربت مرکب: به نسخه چهار شربت ساده مواد زیر اضافه شود: سنای مکی، گل بنفشه، گل سرخ، رازیانه، گل ختمی از هر کدام ۲۰ گرم.

طرز تهیه و مصرف انواع چهار شربت: شب هنگام، مجموعه مواد را به اضافه هفت لیوان آبجوش در ظرف چینی یا بلوری بخیسانید. صبح در کیسه پارچه ای بریزید و با فشار بمالید و صاف نمایید. تا سه روز، صبح ناشتا یک سوم آن را بنوشید. زمانی که بروز جوش ها متوقف شود و جوش جدیدی ظاهر نشود، می توان از داروهای جالی یعنی رسوب زدا و پاک کنندۀ سطح پوست استفاه کرد. در واقع در این مرحله، درمان موضعی جایز است. زیرا بدن از مواد ناباب، پاک شده است و دیگر نگرانی جذب آنها به طرف پوست وجود ندارد.

درمان جای جوش صورت و بدن

مصرف روغن بابونه هر ۸ ساعت در درمان جای جوش موثر است.

اگر سرکه خصوصاٌ سرکه سیب خانگی را با آب مخلوط کرده و با پنبه بر روی جای جوش بمالید، مفید است.

سرکه محلی انگوری، ترکیب شده با آب اگر به پوست صورت مالیده شود آرام آرام جای جوش را از بین برده و باعث بهبود آن می‌شود.

۲ قاشق غذاخوری عسل با یک چهارم پیمانه پودر جودوسر مخلوط کنید. این مخلوط ملایم را روی جای جوش بگذارید، برای ۱۵ تا
۲۰ دقیقه بگذارید بماند و سپس با آب بشویید. این کار را تا حصول نتیجه ادامه دهید.

جهت برطرف کردن جای

به جا مانده از جوش ها، آرد ترمس (باقلای مصری)، آرد نخود خام، نشاسته و کتیرا را با هم آسیاب نموده و الک کنید. یک قاشق غذاخوری از آرد الک شده را با سفیده تخم مرغ خمیر کنید و به سمت بالا و خارج روی پوست صورت و گردن ماسک بفرمایید. چهار ساعت صبر کنید سپس به ملایمت و با آب سرد شستشو دهید و هفته ای دو بار تکرار کنید. در فاصله بین دو ماسک یک افشانه آب و گلاب در یخچال قرار دهید و هر یک ساعت یا هر وقت به یاد داشتید به صورت و گردن اسپری کنید. این ماسک رنگ پوست شما را روشن تر کرده، جای جوش ها را کمرنگ تر می سازد و از بین می برد.

با روش های سنتی جوش هاتو درمان کن!