آخرین مطلب

گلقند و خاصیت آن و روش تهیه گل قند بر مبنای طب سنتی

🔰چقدر گلقند را می شناسید؟

❇️خواص
⭐️ مقوی مغز و قلب
⭐️ آرامبخش، مسکن سردرد
⭐️ مقوی معده و رحم
⭐️ کمک به هضم غذا، ملین

🌀روش تهیه:

گل محمدی و قند یا عسل به نسبت مساوی به صورت لایه لایه در ظرف می ریزیم و به مدت ۴۰ روز در محل آفتاب گیر قرار می‌دهیم. هر چند روز یکبار محتویات ظرف را هم میزنیم تا به خوبی مواد با هم مخلوط شوند.

✍️دکتر رقیه زارع (متخصص طب سنتی ایرانی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈

💊خواص گل قند(گل سرخ):

مقوی روح_ نشاط آور _ ضدعفونی کننده _مسهل بسیار خوبی است _مسکن صفرا و بلغم _ مقوی قلب و دماغ و تب بر بوده _ بسیار تاثیر خوبی روی حافظه و کنترل بیماری آلزایمر دارد _ می توان گلبرگ های خشک آن را در بالش شخص بیمار ریخت و هر روز صورت و موهای او را با گلاب معطر ساخت_برای درد مفاصل ،نقرس ،سنگ کلیه و سختی ادرار مفید است _ برای کنترل وسواس و جنون مفید است _غنچه آن که به گل قند معروف است تاثیری فراگیر تر از گل آن دارد و مربای آن بسیار ملین است_ برای درمان مالیخولیا (فکر و خیال های باطل و سوءظن) توحش و پاک کردن مغز از هر گونه اوهام بسیار نافع است _ در رفع غش و بیهوشی و تقویت حواس باطنی بسیار سودمند است.

#خواص_گل_محمدی_خشک
#گل_محمدی_خشک
#گل_قند