آخرین مطلب

برنج خوری و خواص آن بر مبنای طب سنتی

💊💊#اطلاعاتی_درمورد_مصرف_برنج

#برنج #سودازا است و موجب #غلظت_خون میشود
#یبوست_زاست
👈که یبوست مادر همه بیماریهاست
☝️موجب #انسداد_عروقی، #سنگ_صفرا و #سنگ_کلیه میشود.
خوردن برنج موجب #تیرگی_پوست میشود.
#مصلح_برنج خیساندن در آب و نمک ، طبخ با روغن حیوانی روغن زیتون مصرف با شوید زیره ها ، زعفران می‌باشد.
#برنج_با_ماست_فراموشی_می‌آورد
#برنج را با #ماست نخورید!!
یکی از اشتباهات مردم این است که برنج را همراه با ماست مصرف می‌کنند که خود موجب افزایش سردی و تری مغز می‌شود غلبه بلغم در مغز موجب #فراموشی ،سستی و تنبلی میشود.
مصرف برنج با ماست موجب افزایش سردی و تری مغز میشود‌ و غلبه بلغم در مغز موجب فراموشی، سستی و تنبلی مغز شده و شما را کم عقل میکند.
#برنج_را_با_زیره_و_میخک_بخورید
برنج‌ها به دلیل ✨آرسنیکی✨ که دارند، مصرفشان باید محدود باشد، اما با ترفند‌هایی خاص می‌توان مصرف برنج را بیشتر کرد.
میخک و زیره جزء ✨ادویه‌های لاغری✨ به حساب می‌آیند و سموم بدن را دفع می‌کنند و قادرند میزان سوخت و ساز بدن را افزایش دهند.
گفتنی است در بسیاری از خانواده‌ها نخوردن برنج مساوی با نخوردن غذاست، اما مطالعات جدید محققان نشان می‌دهد که مصرف برنج همراه با ادویه‌هایی مثل میخک و زیره سبب کاهش حجم دریافتی غذاها می‌شود و بدن سریعتر و راحت‌تر برنج را هضم می‌کند.
کدبانو‌ها اگر می‌خواهند عوارض برنج را کاهش دهند، هنگام آبکشی آن باید زیره و میخک را در بین غذا اضافه کنند و این ادویه‌های ضروری و پر فایده می‌تواند همراه با سایر مواد غذایی مانند لبنیات، سبزیجات و دوغ مصرف شود.
بعد از خوردن #برنج حتما #خرما بخورید !
برنج بخاطر طبع سرد آن باعث بیماری هایی نظیر #ام_اس MS و #پارکینسون میشود که خرما بخاطر اینکه طبع گرمی که دارد عوارض سردی برنج از بین میبرد.
#برنج_قهوه_ای چهار برابر #برنج_سفید ویتامین B وسه برابر برنج سفید فیبر دارد
⚠️هرگز برنج فله ای نخرید، مصرف برنج خارجی فله ای احتمال سبب ابتلا به ام اس در بزرگسالی را بالا میبرد.
#برنج_کته مصرف کنید
ویتامینهای گروه B در آب حل میشوند در برنج آبکش شده این ویتامین دور ریخته میشود
قدرت چاق کنندگی برنج کته با آبکش فرقی ندارد.

°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12

///////////////////////////////////

پلوهای کم‌زیان در چاقی، و دیابت

▪️بسیاری از بیماران دچار اضافه‌وزن یا دیابت، می‌پرسند که برنج را چگونه بپزند تا بیشتر چاق نشوند یا نوسان قند کمتری داشته باشند.
پاسخ من این است که:
۱ – تا جایی که می‌توانید مقدار و دفعات مصرف برنج را کم کنید؛
۲ – برنج را بصورت دمی و غیرآبکش مصرف نکنید؛

۳ – ترجیحاً برنج را به صورتهای زیر مصرف کنید:
الف. هویج پلو (بدون شکر، همراه با خلال نارنج و پیاز) به‌علاوه زیره و قدری زرشک
ب.‌شویدپلو (ترجیحاً با شوید تازه، بصورت ساده یا همراه لوبیای چشم‌بلبلی که چندساعت در آب خیسانیده شده باشد).
ج. سبزی‌پلو (شامل سبزی‌های تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، ساقه سیر یا کمی سیر)

🔺نکته دیگر اینکه همراه برنج، ماست یا ماست‌وخیار نخورید.

🖊دکتر مجید انوشیروانی (متخصص طب سنتی

🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
//////////////////////////////////////////////////////////

💊#برنج
از دیدگاه طب سنتی ایرانی اسلامی

JOin 🔜 @Mezajshenasi12

نام:برنج
نام عربی: ارز
نام فرانسوی: R iz
نام علمی: O riza satival
مشخصات : گیاهی علفی یکساله مخصوص مناطق گرم پرآب،معروف است که از نظر شرایط اقلیمی محل رویش برنج باید سر در آتش وپا در آب باشد.
محل رویش: از قدیم در چین،ژاپن،هندوپس از آن در جاوه،سبلان،اندونزی،مصر،ماداگاسکار،برزیل،جنوب اروپا،حتی در جنوب شوروی سابق ودر مناطق گرم مثل کوبا ودر ایران انواع آن در مناطق شمال ایران ودر جنوب خوزستان ودر نواحی گرمسیر فارس واصفهان کاشته میشود.
برنج جزء گروه حبوبات وغلات است.
مزاجش سردو خشک است ولی در مورد مزاج آن نظرهای متفاوتی وجود دارد بعضی ها برنج را گرم وبعضی سرد وبعضی معتدل وبعضی آن را مرکب القوا دانسته اند.
اگر برنج را در آب بجوشانید وآبکش کنید وچلو بپزید جرم آن در درجه اول سرد وآب آن اول گرم است اما اگر برنج را کته یا دمپخت کنید مایل به گرمی میشود.
مصلح برنج: زعفران،شوید،زیره سیاه،کشمش،خیساندن در آب ونمک

🌾 برنج از نظر شکل ظاهری دو نوع است،
۱) نوع هندی که دانه دراز است
۲) نوع دوم آن ژاپنی که دانه ی آن گرد وریز است، که در ایران به نام برنج گرد معروف است.
⭐️ تکثیر برنج از طریق کاشت شلتوک برنج در اوایل بهار در خزانه است وپس از این، گیاه چند برگه شد آن را در مزارع غرق در آب شده میکارند،
⭐️ انواع برنجهای زود رس پس از ۷۰ تا ۹۰ روز وبرنجهای دیر رس در اوایل زمستان یعنی پس از ۱۲۰ تا ۱۵۰ روز میرسد.
⭐️ افعال وخواص برنج:
مولد خلط صالح وخوابهای نیکو ورافع تشنگی ومسکن سوزش اخلاط گرم واسهال صفراوی است، چاق کننده است و تولید اسپرم را زیاد میکند وبرای شکم روش ودرد روده و زخم روده ها، اسهال خونی واختناق رحم وامراض کلیه ومثانه مفید است و رنگ رخسار را جلا میدهد واگر باشیر وشکر خورده شود مقوی است.
❌ عوارض جانبی برنج: ممکن است باعث یبوست شود.
🍚 برنج اگر به تنهایی مصرف شود قلیل الغذا واگر با شیر وشکر پخته شود یا همراه آن خورده شود کثیرالغذا است.
🍚 با توجه به اینکه برنج مرکب القواست ودر هر بدنی کیفیتی موافق آن بدن بوجود می آورد طبیب می تواند از آن هم در تشخیص افتراقی میان بیماریها وهم در درمان بیماریها بهره جوید هرگاه فرد پس از خوردن احساس سردی کند سرد مزاج واحساس گرمی کند گرم مزاج است واگر قصد اصلاح مزاج داشته باشد باید به ضد عمل کند لذا بیمار گرم مزاج آن را آبکش کند وبیمار سرد مزاج آن را دمی مصرف کند،( مخزن الادویه حکیم خراسانی)
🍚 خوردن برنج باید به مقدار معتدل وبه عنوان قسمت محدودی از غذا باشد کسانی که قسمت عمده ی غذای آنها برنج است مثل کسانی که در خوردن ماهی نمک سود وخشک وسبزیهای شور نظیر خیارشور افراط می کنند بیشتر در معرض خطر سرطان هستند.
❌ مضرات: برنج سفید سودا زاست وسده ایجاد میکند یعنی انسداد عروقی، سنگ صفراوی،سنگ کلیه،برنج باید کم مصرف شود وبا مصلح خودش سبوس ولایه نازکش که لایه زیرین است مصرف شود.

#خواص_برنج:
✅رفع اسهال: برنج را همراه با سماق پخته مصرف کنند.
✅ رفع ورم طحال: برنج را در بطری یا کوزه ای قرار داده و روی آن را با سرکه ی ترشی پرکرده بعد از سه روز انتظار روزی سه مرتبه به مقدار یک قاشق غذا خوری مصرف شود.
✅ معالجه اسهال کودکان: دو مشت برنج را در یک لیتر آب جوشانده ویک قاشق غذا خوری نمک طعام در آن مخلوط نموده وبتدریج بخورید، این محلول جوشانده برنج ونمک، اسهال را در زمان محدودی تسکین میدهد وآب بدن را جبران کرده واسهال را درمان میکند.
✅ برنج اگر با دوغ تازه و سماق خورده شود تشنگی را فرو می نشاند وآشفتگی ودل بهم خوردگی واسهال صفراوی را آرام می نماید.
✅ خوردن برنج رنگ چهره را درخشان می کند واخلاط صالح تولید میکند وبرای اشخاصی که مبتلا به سل هستند خصوصا اگر با شیر الاغ پخته شود در مواردی که تب عفونی نداشته باشند خیلی مفید است، زیرا زخم را پاک و گوشت نو می آورد.
✅ رفع ناراحتی کلیه: خوردن برنج به صورت پلو باعث کاهش ادرار میشودو برای کسانی که دیالیز می شوند غذایی ایده آل است.

#لعاب_برنج
🍚 #آب_برنج شستشو کننده زخمهاست.
🍚 آب ولعاب آن برای اطفال مفید است.
🍚 آب برنج درمان کننده ورم های روده است.
🍚 خوردن آب جوشانده برنج برای معده و روده بسیار مفید است واگر با هم وزن آن شیر مخلوط شود برای افزایش تولید اسپرم نافع است.
🍚 آب چلو که هنگام آبکش کردن برنج بدست می آید والبته اگر ولرم باشد نیز برای زنان کاربرد داردکه میتوانند دستتهای خود را چند دقیقه در آن قرار دهند تا سفید وشفاف شود.
🍚 اگر برنج سفید را در آب بخیسانند وآب آن را بخورند برای بند آوردن اسهال وقطع قاعدگی مفید است.
🍚طرز تهیه لعاب برنج:
دو قاشق غذا خوری از برنج نیم کوب را با یک لیوان آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید سپس صاف کنید ومصرف نمایید.

°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12

#ادامه_مطلب

JOin 🔜 @Mezajshen

////////////////////////////////////////

asi12
#آرد_برنج
✅ به بیمار مبتلا به شکمروش واسهال نان برنج بخورانید زیرا چیزی سودمندتر از آن به اندرون وی وارد نمی شود،آری برنج معده را دباغی وشکم درد را به نرمی دفع میکند.
(امام صادق ع)
❇️ خوردن آرد برنج که بسیار پخته باشند باپیه بز برای بیماران مبتلا به اسهال شدیدو خراش امعاء به غایت مجرب است.
❇️ همچنین از آرد برنج برای تسکین ورفع قرمزی ناحیه تناسلی اطفال که به علت آلوده شدن به ادرار تحریک شده باشد استفاده میشود.
❇️ کشیدن گرد برنج به بینی برای بند آوردن خون آن مفید است.
❇️ استعمال خارجی گرد آرد برنج به همراه نشاسته و پودر تالک برای رفع التهابات پوست مفید است ولی مصرف آن به تنهایی باعث خشکی واز بین رفتن چربی پوست میشود.

#سبوس_برنج
✅ سبوس یا پوسته ی برنج باارزش ترین قسمت برنج از نظر تغذیه ای محسوب میشود.
سبوس یکی از بهترین منابع غذایی سرشار از فیبر است،فیبر موجود در سبوس برنج قند خون را کنترل میکند وخطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی وسرطان را کاهش میدهد وضد کلسترول وچربی خون است همچنین سبوس برنج برای عملکرد مناسب دستگاه گوارش لازم وضروری است بنابراین کسانی که از یبوست رنج میبرند میتوانند از سبوس برنج یا روغن آن استفاده کنند.
✅ طریقه مصرف سبوس برنج
سبوس برنج رابه صورت پودر برای تهیه انواع نان، کوکی وشیرینی استفاده میکنند.
همچنین سبوس برنج را برای تهیه سوپ سبوس وهمینطور به صورت دمکرده استفاده میکنند.
دمکرده سبوس برنج را چندبار بنوشید ویا موی سر را با آن شستشو دهید،باعث تقویت پیاز مو شده واز ریزش وپیری آن جلوگیری میکند.
⛔️مضرات:
اگر بیش از اندازه مصرف شود می تواند باعث کاهش جذب بعضی از مواد ضروری مورد نیاز بدن مثل کلسیم، آهن و روی شود وبه دلیل اینکه فیبر بالایی دارد برای کسانیکه دستگاه گوارش حساس وضعیفی دارند مناسب نیست.

والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته

°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12

//////////////////////////////////

مصرف زیره با برنج و غذاهای دیگر باعث لاغری می‌شود !👌🏻

چون بسیار گرم است، هر نوع ورم و چاقی را از بین می‌برد و چربی‌ها را می‌سوزاند

@tebe_eslami🍎
🌹نظریه معارفی
بانوان زیره سیاه نباید زیادمصرف کنند چون تیرگی درصورت ایجاد میکند

///////////////////////////////////////

⛔️⛔️⛔️👈خـوردن_غـذاهایـی ڪه_بـر_روی غـذاهـای_قبلـی مـمنوع_است

🔰سـرکه خوری بـعد از بـرنج

🔰غـذاهای نـفاخ، لـزج، گـس، لـطیف «ماهے،شیر و هندوانه» و سنگـین بـه تـرتیب بـرروے غذاهاے نـفاخ، لـزج،گـس، لـطیف و سنگـین

🔰آب سـرد بـعد از غذای گـرم یـا بـعد از حـمام

🔰آب سـرد بـعد از مـیوه‌ها خـصوصاً مـیوه های گرم و یا سـرد مـثل خـربـزه و هـندوانـه «بـاعث تـولید سم دربـدن مـیشود»

🔰آب گـرم بـعد ازغـذای شـور

🔰آب سـرد هـنگامـیکه مـعده خـالی بـاشد مـثلاً نـاشتا

🔰تـرشی بـعدازشیرینی

🔰آب سـرد بـعد از ورزش و حـرکات سنگـین

🔰خـربزه و هـندوانه بـعد از آبـگوشت و گـوشتها «بـاعث سنگینی وحـدوث و بوجودآمدن امـراض مـتعدد میگـردد»

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید

نسخه های مجرب سنتی اسلامی:
سلسله جلسات معرفی(برنج) از دیدگاه طب ایرانی اسلامی
جلسه پنجم
🔵 لعاب برنج
🍚 آب برنج شستشو کننده زخمهاست.
🍚 آب ولعاب آن برای اطفال مفید است.
🍚 آب برنج درمان کننده ورم های روده است.
🍚 خوردن آب جوشانده برنج برای معده و روده بسیار مفید است واگر با هم وزن آن شیر مخلوط شود برای افزایش تولید اسپرم نافع است.
🍚 آب چلو که هنگام آبکش کردن برنج بدست می آید والبته اگر ولرم باشد نیز برای زنان کاربرد داردکه میتوانند دستهای خود را چند دقیقه در آن قرار دهند تا سفید وشفاف شود.
🍚 اگر برنج سفید را در آب بخیسانند وآب آن را بخورند برای بند آوردن اسهال وقطع قاعدگی مفید است.
🍚 🍚🍚 طرز تهیه لعاب برنج:
دو قاشق غذا خوری از برنج نیم کوب را با یک لیوان آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید سپس صاف کنید ومصرف نمایید.
👈 ادامه دارد….
کاری از:موسسه‌ پرتو سبز هستی زیر نظر استاد طالقانی

کاری از:موسسه‌ پرتو سبز هستی زیر نظر استاد طالقانی

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati

سلسله جلسات معرفی(برنج) از دیدگاه طب ایرانی اسلامی
جلسه ششم
⭐️⭐️ آرد برنج
✅ به بیمار مبتلا به شکمروش واسهال نان برنج بخورانید زیرا چیزی سودمندتر از آن به اندرون وی وارد نمی شود،آری برنج معده را دباغی وشکم درد را به نرمی دفع میکند.(امام صادق ع)
❇️ خوردن آرد برنج که بسیار پخته باشند باپیه بز برای بیماران مبتلا به اسهال شدیدو خراش امعاء به غایت مجرب است.
❇️ همچنین از آرد برنج برای تسکین ورفع قرمزی ناحیه تناسلی اطفال که به علت آلوده شدن به ادرار تحریک شده باشد استفاده میشود.
❇️ کشیدن گرد برنج به بینی برای بند آوردن خون آن مفید است.
❇️ استعمال خارجی گرد آرد برنج به همراه نشاسته و پودر تالک برای رفع التهابات پوست مفید است ولی مصرف آن به تنهایی باعث خشکی واز بین رفتن چربی پوست میشود.

 👈    ادامه دارد...

کاری از:موسسه‌ پرتو سبز هستی زیر نظر استاد طالقانی

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
سلسله جلسات معرفی (برنج) ازدیدگاه طب ایرانی اسلامی
جلسه هفتم
🌾🌾سبوس برنج

✅ سبوس یا پوسته ی برنج باارزش ترین قسمت برنج از نظر تغذیه ای محسوب میشود.
سبوس یکی از بهترین منابع غذایی سرشار از فیبر است،فیبر موجود در سبوس برنج قند خون را کنترل میکند وخطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی وسرطان را کاهش میدهد وضد کلسترول وچربی خون است همچنین سبوس برنج برای عملکرد مناسب دستگاه گوارش لازم وضروری است بنابراین کسانی که از یبوست رنج میبرند میتوانند از سبوس برنج یا روغن آن استفاده کنند.
✅ طریقه مصرف سبوس برنج
سبوس برنج رابه صورت پودر برای تهیه انواع نان، کوکی وشیرینی استفاده میکنند.
همچنین سبوس برنج را برای تهیه سوپ سبوس وهمینطور به صورت دمکرده استفاده میکنند.
دمکرده سبوس برنج را چندبار بنوشید ویا موی سر را با آن شستشو دهید،باعث تقویت پیاز مو شده واز ریزش وپیری آن جلوگیری میکند.
⛔️مضرات:
اگر بیش از اندازه مصرف شود می تواند باعث کاهش جذب بعضی از مواد ضروری مورد نیاز بدن مثل کلسیم، آهن و روی شود وبه دلیل اینکه فیبر بالایی دارد برای کسانیکه دستگاه گوارش حساس وضعیفی دارند مناسب نیست.
والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته

//////////////////////

👈 برنج ومزاج آن

🔹 برنج جزء معدود مواردی از گیاهان است که راجع به مزاج آن اختلاف نظرهایی کوچک وجود دارد.

👈بعضی آن را گرم وبعضی آن را سرد میدانند .

👈اما همه اتفاق نظر دارند که مزاج برنج خشک می باشد.

💠برنج را اگرکته یا به شکل دم پختک کنند
مزاج وطبع برنج به سمت گرمی خواهد رفت.

🔻اما اگر برنج آبکش شود ،مزاج برنج به سمت سردی خواهد رفت وآب آن گرمی است .

⭕️ در مصرف برنج اگر افراط نشود تولید کننده خلط صالح در بدن خواهد بود و اگر افراط شود خشکی را در بدن افزایش می دهد.

🟢شیر برنج یک غذای مقوی وچاق کننده می باشد.

⭕️نکته مهم در طبخ برنج این است که باید مدتی در آب خیس بخورد وبعد چندبار شستن ،طبخ شود .

✳️مزاج برنج واینکه واقعا برنج گرم است یا سرد ،بستگی به محل کشت برنج دارد .

🔹قطعا برنج نواحی شمالی ایران بابرنج اصفهان تفاوت مزاجی دارد.

🔻 یادمان باشد :مصرف به اعتدال مواد غذایی باعث سلامتی است.
افراط وتفریط همیشه عامل بیماریها خواهد بود .

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید

/////////////////////

برنج با ماست ممنوع

🔹یکی از اشتباهات مردم این است که برنج را همراه با ماست مصرف می‌کنند که خود موجب افزایش سردی و تری مغز می‌شود غلبه بلغم در مغز موجب فراموشی، سستی و تنبلی می شود

🌿 @TebbolAeme 🌿

////////////////////////////////////////

[ Photo ]
پس از خوردن برنج خرما بخورید !

👈🏻 برنج به علت طبع سردش موجب بیماری هایی نظیر MS و پارکینسون می شود و خرما به علت طبع گرمی که دارد عوارض سردی برنج را از بین می برد.

🌿 @haftchin

//////////////////////////////////////

برنج؛ از خوردن تا چگونه خوردن
(http://eitaa.com/joinchat/2735603717Ca179ab5e3b)
🤔 برنج در طب سنتی ایران از نظر مزاجی مرکب القوی محسوب می‌شود یعنی در افراد مختلف اثراتی مشابه با مزاج آنها ایجاد می کند و از گروه غلات کثیرالغذا (پرکالری) و چاق کننده است به ویژه اینکه با شیر طبخ شود مثل شیر برنج.

با وجود همه خواص چاق کنندگی برنج توصیه نمی کنیم از رژیم های لاغری حذف شود، اما می توان آن را به گونه ای طبخ کرد که نه تنها چاق کننده نباشد بلکه از خواص مفید آن نیز بهره ببریم.

۱️⃣ اول اینکه می توان با آبکش کردن برنج تا حد زیادی مواد غلیظ و لزج این غذای خوشمزه را کاهش داد.

۲️⃣ سپس آن را با مقدار فراوانی از گشنیز یا شبت یا سماق یا زیره سیاه و یا زرشک و زعفران دم کنید به نحوی که رنگ برنج متناسب با موادی که انتخاب کردید تغییر کند.

۳️⃣ فقط یک وعده غذایی در روز و بین یک تا دو کفگیر معادل ۵ تا ۱۰ قاشق غذاخوری به فراخور وزن و عادت از این برنج میل کنید.

نوش جان….😊

🖋دکتر مریم ایرانزاد اصل (متخصص طب سنتی

🎙لطفا انتشار دهید👌

🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir