آخرین مطلب

ماکارونی و مضراتش یر مبنای طب سنتی

💊 خوردن «ماکارونی» زیاد برای زنان خطرناک است

🏵کارشناسان ایتالیایی متخصص تغذیه به این نتیجه رسیدند که خوردن زیاد ماکارونی موجب بروز بیماری‌های قلبی و ایجاد اختلال در رگ‌های خونی زنان می‌شود

🏵ماکارونی موجب افزایش تجمع اسیدهای چرب و پایین آمدن سطح کلسترول خوب خون می‌شود که این موارد خود تحت تاثیر ترشح هورمون زنانه استروژن فعال می‌شود

🏵 ماکارونی به دلیل داشتن آهن و روی برای کسانی که دچار کم‌خونی هستند، مفید است

┅❅❈❅┅
#طب‌بوعلی‌سینا💯👆

////////////////////////////////////////

🔹مـاکـارونــی

یکی از راه های استعمار و کشتارخاموش، جنگ غذایی است که خیلی دقیق و نرم عادات غذایی ایران بلکه کل جهان را تغییر دادند. ابتدا ما را با انواع غذاهای دوست داشتنی اما مضر مریض می کنند سپس دلسوزانه برای ما پدری می کنند و انواع و اقسام داروها را به مامی فروشند و این همان تجارت مرگ است.

👈ضائقه ی فرزندان ما را از نخود ، کشمش ، گندم بو داده وعسل به چیپس و پفک ، ساندویچ ، پیتزا ، ماکارونی و…. سوق دادند.

🔺مضرات ماکارونی :

– هیچ ارزش غذایی ندارد.
– حاوی گلوتن صنعتی است
(گلوتن صنعتی سرطان زاست).
– تهیه ماکارانی با آردنول و فاقد سبوس است.
– به دلیل حالت خمیری و زیادجوشیده نشدن، موسین و پتیالین بزاق کمتر تولید شده و به راحتی هضم نمی شود.
– فاقد فیبر گیاهی بوده و ایجادیبوست می کند.
– باعث به وجودن آمدن سم پتومائین و گازهای سمی دیگر در روده بزرگ میشود.

https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim

کانال طب سنتی اسلامی ایرانی 👆👆

انتشار بدهید

///////////////////////////////////////////////

💊💊📚📚🔰ماکارونی ؛ بایدها و نبایدها

🔸ماکارونی فرآورده‌ای است از آرد گندم و پس از هضم در بدن خلطی غلیظ ایجاد می‌کند که منجر به احساس سنگینی و خواب‌آلودگی می‌شود.

🔹مواد زائد ناشی از هضم ماکارونی در بدن غلیظ، چسبنده و سنگین هستند که تدریجاً در بافتها و مجاری بدن انباشته می شود و به مرور منجر به بروز بیماریهایی مانند کبد چرب، پرفشاری خون، انسداد عروق، سنگ کلیه، سنگ کیسه صفرا و… می‌گردند.

💠چند نکته مهم

۱️⃣ مصرف همزمان #ماست، #ماست_و_خیار، #سالاد_فصل یا #سالاد_شیرازی با ماکارونی ممنوع است و عوارض را تشدید می‌کند.

۲️⃣ مزاج‌های #گرم_و_تر ( #دموی) و #سرد_و_تر ( #بلغمی) باید در مصرف ماکارونی حد اعتدال را بیشتر از سایر مزاج‌ها رعایت کنند.

۳️⃣ ضروری است در زمان طبخ ماکارونی از پودر #آویشن_شیرازی و #دارچین برای کاهش عوارض جانبی ماکارونی استفاده شود.

۴️⃣ توصیه می‌شود هنگام سِرو غذا، ماکارونی با سبزیجاتی مانند #ریحان، #نعناع، #مرزه و #جعفری خورده شود.

🖋 دکتر مریم مصفا (دکترای تخصصی داروسازی سنتی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine

////////////////////////////////////////////////

🔖مصرف ماکارونی ؛ بایدها و نبایدها

🔸ماکارونی فرآورده‌ای است از آرد گندم و پس از هضم در بدن خلطی غلیظ ایجاد می‌کند که منجر به احساس سنگینی و خواب‌آلودگی می‌شود.

🔹مواد زائد ناشی از هضم ماکارونی در بدن غلیظ، چسبنده و سنگین هستند که تدریجاً در بافتها و مجاری بدن انباشته می شود و به مرور منجر به بروز بیماریهایی مانند 🔻
کبد چرب،
پرفشاری خون،
انسداد عروق،
سنگ کلیه،
سنگ کیسه صفرا و… می‌گردند.

💠چند نکته مهم

۱️⃣ ⛔️مصرف همزمان #ماست، #ماستوخیار، #سالادفصل یا #سالادشیرازی با ماکارونی ممنوع است و عوارض را تشدید می‌کند.

۲️⃣ مزاج‌های #گرموتر ( #دموی) و #سردوتر ( #بلغمی) باید در مصرف ماکارونی حد اعتدال را بیشتر از سایر مزاج‌ها رعایت کنند.

۳️⃣ ضروری است در زمان طبخ ماکارونی از پودر #آویشن_شیرازی و #دارچین برای کاهش عوارض جانبی ماکارونی استفاده شود.

۴️⃣ توصیه می‌شود هنگام سِرو غذا، ماکارونی با سبزیجاتی مانند #ریحان، #نعناع، #مرزه و #جعفری خورده شود.

✅عضویت در کانال #نسخجامعطبسنتیاسلامی

https://eitaa.com/nosakh

❌سازمان استاندارد: ماکارونی را بیش‌از یک روز در یخچال نگه ندارید

🔶به دنبال انتشار گزارش‌هایی درباره جان‌باختن چند کودک پس از مصرف ماکارونی، سازمان ملی استاندارد ایران در اطلاعیه‌ای توصیه کرد، باقی‌مانده ماکارونی پخته شده حداکثر یک ساعت پس از پخت در یخچال قرار گیرد و از مصرف ماکارونی که بیش از یک روز در یخچال مانده پرهیز شود.

🔷براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، فرآورده هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب می‌شود.

❌ماکارونی خمیرو میخوریم سردی معده ام میگیریم تو طب سنتی که میگن اصلا نخورید..

┄┅═✧☫✧●زاغ سیاه●✧☫✧═┅┄

┄┅═🐦⬛️@zaghsiah🐦⬛️═┅┄