آخرین مطلب

آنغوزه شناسی در طب سنتی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷💊💊💊
آنغوزه درطب سنتی
– مقوی معده و بادشکن است

– تخم آن ادرار آور است

– پادزهر هر نوع نیشی است

– برای رفع انگل به مدت ۳شب از جوشانده تمام گیاه انغوزه (۲گرم در ۲لیوان آب) استفاده کنید.
کانال طبایع
🌷🌷🌷💊💊
انغوزه
( دارای مزاجی گرم و خشک )
خوردن کمی انغوزه کشنده کرم های دستگاه گوارش ، معالج فلج مغزی ، رعشه ، سستی اعضاء و مقوی بینائی چشم است و نیز رافع خشونت حلق و صاف کننده صدا است ، قاطع خونریزی بواسیر است ، قاعده آور و شیر افزا است ، ضد صرع ، مدر آور ، محرک روده ، محرک معده و محلل نفخ معده است .
مخلوط انغوزه با روغن زیتون ضد سم سگ هار و عقرب زدگی است ، معالج هیستری است .
اگر روزی دو گرم انغوزه را در یک کپسول خالی ریخته و بخورید ضد سم و ضد تشنج است و برای فلج و رعشه بسیار موثر است .
⛔️اگر زنی پس از عادت ماهانه به مدت یک هفته روزی نیم مثقال انغوزه بخورد از باردارشدن او بطور موقت و گاهی به طور دائم جلوگیری می کند
⛔️⛔️مضرات انغوره : خوردن انغوزه باعث سقط جنین می شود و زنان حامله باید احتیاط نمایند .