📚📚📚ترش کردن معده
ترش کردن یعنی معده دریچه ان سست و گشادشده و غلظت خون و تنبلی درگوارش
قبل ازشروع غذاها به اندازه یک گندم نمک
قبل ازغذاها نصف استکان کمتر عرق نعنا
یک ساعت بعد ناهاریا افطارت این عرقها را فقط و فقط از هرکدام یک قاشق مخلوط و میل کن ( عرق بومادران و عرق زنیان و عرق هل و عرق بابونه و عرق بادرنجبویه وعرق پونه و عرق اویشن مبادا دوز را زیاد کنی ) .
مربای بالنگ صبحانه
ماساژ روی فم معده تاناف روزی تا شش بار بدون روغن مالیدن
دمنوش پونه بسیار تاثیرگدار است
///////////////////////////////////////////////
🍏 رفع سوزش معده
1قاشق غذاخوری تخم شوید را پودر کرده و 15دقیقه قبل از هر وعده غذایی در آب حل کرده و به مدت 3هفته میل کنید وتاثیرمعجزه بخش آن را ببینید.
#گیاه_درمانی
☘ @darmangaram☘
تجارب طب سنتی و اسلامی حسین معارفی تجارب طب سنتی و اسلامی