#رابطه_طعم_غذا_ها_با_میزان_سردی_و_گرمی
طعم تلخ: بسیار گرم است زیرا زبان را بخراشد و اجزاء زبان را از یکدیگر جدا کند.
طعم تند: حرارتش کمتر از تلخ است و زبان را ببرد.
طعم شور: که حرارتش از آن هم کمتر و تیزی در زبان پدید آورد.
طعم شیرین: که نه چندان گرم است که اجزاء زبان را بپراکند و نه سرد است که آن را به هم کشد بلکه معتدل است و در زبان نرمی تولید می کند.
چرب: که اعتدال آن کمتر از شیرین است.
طعم ترش: که سردی آن از بعدی هم کمتر است و تیزی در زبان پدید آورد.
طعم گس: سردی آن کمتر از بعدی است و زبان را کمتر به هم کشد مانند پوست نازک داخل انار و سنجد رسیده.
طعم قابض: بسیار سرد است و اجزای زبان را به هم کشد مانند پوست انار یا سنجد نارس
@soroshesalamati