آخرین مطلب

چیپس و تغذیه سمی

💊💊💊⛔️⛔️⛔️یاشافے:
⬅️‌ چرا چیپس ها سمی می شوند⁉️

👈آیا می دانید وقتی سیب زمینی را سرخ می کنید ماده قندی آن با «آلبومین» ترکیب شده و سمی به نام «آکریل آمید» تولید می کند، این ترکیب در چیپس ها باعث تضعیف سیستم امنیتی و افزایش بیماریهای عفونی می شود.

🔻خطر این مسمومیت برای خانم های باردار بسیار بیشتر است.
#استاد_خیراندیش

@tebiranii

‍ ⭕️ چیپس = دخانیات

🌀آسیب خوردن چیپس توسط زن باردار، برای جنین درست مثل اینه که دخانیات مصرف میکنه.

🔸این مسئله به علت وجود ماده ای بی بو به نام آکریلامید است که به DNA صدمه میزند.

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی

@partosabzehasti
/////////////////////////////////////

چرا بعد از خوردن چیپس باید دهانمان را آب بزنیم؟ 🤔

🔸چیپس حاوی کربوهیدرات های زود جذبی است که در تماس با بزاق دهان تبدیل به گلوکز میشوند. این امر میتواند منجر به ایجاد یک پوسیدگی جزئی اما خطرناک در دندانهای شما شود !

🔸به علاوه بقایای چیپس باعث تشکیل پلاک های دندانی میشود، بنابراین بعد از خوردن آن فراموش نکنید که دهان تان را آب بزنید

🌿 @TebbolAeme 🌿