مزاج_مغزهای_گیاهی:
بادام هندی: گرم و خشک
گردو: گرم و خشک
بادام درختی: کمی گرم و تر
پسته: گرم و خشک
بادام زمینی: گرم و تر
بادام کوهی:گرم و خشک
کنجد: گرم و تر
شاهدانه: گرم و خشک
تخمه آفتابگردان: گرم و تر
تخمه کدو: سرد و تر
تخمه هندوانه: سرد و تر
تخمه خربزه: گرم و تر
چلغوز: خیلی گرم و خشک
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
////////////////////////////
#مزاج #مغزهای گیاهی
#بادام هندی گرم و خشک
#گردو گرم و خشک
#بادام درختی کمی گرم وتر
#پسته گرم و خشک
#فندق گرم و خشک
#نارگیل گرم و خشک
#بادام زمینی گرم وتر
#بادام کوهی گرم و خشک
#بنه (پسته کوهی) گرم و خشک
#چلغور خیلی گرم و خشک
#کنجد گرم وتر
#شاه بلوط سردوخشک
#خشخاش سردوخشک
#شاه دانه سردوخشک
#انچوچک (دانه نوعی گلابی وحشی) معتدل
#تخمه آفتاب گردان گرم وتر
#تخمه کدو سرد و تر
#تخمه هندوانه سرد و تر
#تخمه خربزه گرم وتر
#تخمه طالبی گرم وتر
#تخمه گرمک سرد و تر
#تخمه دست انبو گرم وتر
#بزرک قهوهای گرم وخشک
#بزرک سیاه گرم وخشک
مغزها خصوصا (گردو،بادام،فندق،پسته) از ٢٠ نوع پروتئین برخوردار هستند که نیازمندیهای بدن را مرتفع نموده و چهار برابر گوشت ایجاد انرژی مینماید
بهتر است که در رژیم غذای روزانه گنجانده شود تا احساس کمبود در بدن نشود. بهترین روش استفاده از چهار مغز بصورت شیرهای گیاهی است.
یا بصورت یک وعده غذا باکمی عسل یا خرما و یا کشمش و توت خشک و یک عدد میوه فصل استفاده شود.
توجه: باید دقت شود که مغزهاخام وتازه باشند.
برای نگهداری مغزها از جای خشک و خنک استفاده میکنیم.
@soroshesalamati