آخرین مطلب

سرطان و علل یابی آن با نگاهی به طب سنتی چیست

سوال

علل و عواملی که ‌در تولید سرطان نقش دارند با نگاهی به طب سنتی چیست

?جواب 

۱-نان های بدون سبوس و فرآورده های آرد نول باعث سرطان میشوند.

۲- خوردن غذاهای سوخته و کته ای ایجاد سرطان میشود.

۳- سبزیجاتی که از بالای ناودان و ایرانیت تغذیه میکنند باعث سرطان میشوند .

۴- داغ کردن روغن های خوراکی با حرارت بالا ایجاد سرطان میکند.

۵-زیاد سرخ کردن مواد خوردنی باعث سرطان میشوند.

۶- روغنهایی که برای دومین بار داغ شوند عامل سرطان هستند.

۷- انواع خوراکی های داغ لب سوز مانند چایی داغ و آش داغ و قهوه جات داغ و کباب داغ داغ .

۸- قند و شکر سفید و فرآورده های آن سرطان زا هستند.

۹- انواع فست فودها شامل چیپس ، پفک , جی توز، بیسکوییت ها ، کیک های کارخانه ای ، باستیل ،شیرینی جات روغنی ، کیک های مانده و….

۱۰- سوسیس ، ماکارونی خشک ، کالباس ،همبرگر همه سرطان زا هستند.

۱۱- انواع شکلاتهای رنگی بارنگ های خارجی و مصنوعی.

۱۲- انواع کمپوت های کارخانه ای ، کنسروی ، رب کارخانه ای ، پنیرهای کهنه کارخانه ای, خوراکی هایی که از گیاه ثعلب استفاده شده است.

۱۳- استفاده بیش از حد از جوش شیرین .

۱۴- نوشابه های گازدارو رنگی کارخانه ای و یخمک ها ی رنگی .

۱۵- کیک های رنگی قنادی ها .

۱۶- انواع چای های خارجی رنگ شده و عطری خارجی

۱۷- مصرف غیر متعارف از داروهای شیمیایی .

۱۸- کمبود کلسیم در هنگام کودکی .

۱۹- زندگی و اشتغالات درهوای ناسالم و دود و نجاری و روغن‌جات صنعتی.

۲۰ – استرس های بی مورد به خصوص خیالات و پریشانی های واهی و استمرار آن .

۲۱- قرارگرفتن غیرمتعارف درزیر آفتاب

۲۲- کارکردن در معادن سیمان و گچ و آهن بدون رعایت بهداشت مستمر .

۲۳- قرارگرفتن دربمباران های امواج صوتی و تصویری و تلفن های همراه .

۲۴- ذرات معلق درهوا ناشی از ساییدگی لنت ها .

۲۵- لوله های آزیستی .

۲۶- استعمال الکل ،سیگار ،قلیان،مشروبات ، موادمخدر مدرن .

۲۷- نسوختن پروتئین ها دربدن .

۲۸؛ یبوست مزاج در اثر مصرف گوشت زیاد و رسوبات داخلی بدن .

۲۹- ظروف آلومینیومی و استیل و قاشق استیل سرطان زا هستند.

۳۰- مصرف تغذیه های کارخانه ای و رستورانی .

۳۱- هرگونه غذایی که با سرعت تمام داغ و پخته شود .

۳۲- سموم سرگردان در بدن و فعال بودن عفونت ها.

۳۳- نوشیدن نوشیدنی بسیار داغ و سرد .

۳۴- مصرف چند نوع تغذیه و میوه‌های متضادبا مزاج متغیر و انباشت آن در روده های خشک و یا تر .

۳۵ – بعد از تغذیه بلادرنگ خوابیدن .

۳۶- مصرف تغذیه های خمیری

??اقتباس از کتاب دائره المعارف جامع غذا درمانی صفحات ۱۷۰ الی ۱۷۱