چرا لبنیات برای دردهای مفصلی خوب نیست؟
یکی از باورهای غلط، مصرف زیاد لبنیات برای بهبود مبتلایان به دردهای مفصلی است
در صورتی که بیشتر دردهای مفصلی از مزاج سرد و تر پدید میآیند و با توجه به مزاج سرد و تر لبنیات، مصرف زیاد آن در این افراد نه تنها باعث کاهش درد نمیگردد، بلکه موجب شدت یافتن درد مفاصل میگردد
برای جبران کلسیم از انجیر و بادام درختی و خرما استفاده کنید
@drhasanati
صدافسوس سیمای کشورمان برای کسب درآمد و رفع مشکلات بودجه ای از محصولات دوغ آلیس بیش از حدمتعارف تبلیغات مضری برای کشور دارد
////////////////////////////////////////////////
ممنوعیتهای مصرف لبنیات:
افرادی که از بیماریها و ناراحتی های زیر رنج می برند باید تا حد امکان از مصرف لبنیات پرهیز نموده و در صورت مصرف همراه با گردو، خرما، زنیان ،پونه کوهی یا گلسرخ استفاده نمایند:
درد مفاصل
یبوست
سنگ کلیه، مثانه و مشکل کیسه صفرا
نفخ معده،باد روده و میکروب معده.
لک سفید ( برص یا پیسی)
عفونت و ترشح زنانگی
کیست تخمدان
درد قاعدگی و شکم درد
اختلالات قاعده گی
سزارین
شب ادراری کودکان
صرع و تشنج
افسردگی و ناراحتی اعصاب
پر خوابی
آلزایمر یا فراموشکاری
پارکینسون یا رعشه و لرزش بدن
( سر، دست، پا، گردن )
نفس تنگی،آسم وسینوزیت
کم کاری تیروئید
شیرطبیعی گاو در روایات بسیار مفید معرفی شده و یک درمان ویژه و عمومی محسوب می شود.
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
پنیر را حتما با سیاهدانه میل کنید