آخرین مطلب

میوه خوری بر مبنای طب سنتی

ـخود میوه یا آب میوه؟!!

«آبگیری میوه‌ها و سبزیجات چیزی بیش‌تر از فیبر را از آن‌ها جدا می‌کند!»

یک پرسش اساسی: چرا بر طبق پژوهش‌ها ، خوردن میوه‌ی کامل ریسک دیابت نوع ۲ را کاهش اما نوشیدن آبمیوه‌ی طبیعی این ریسک را افزایش می‌دهد؟!
🔸چرا خوردن سیب کلسترول را کاهش اما نوشیدن آب سیب تصفیه‌شده آن را افزایش می‌دهد؟!
🔹علاوه بر فیبر، چه ترکیبات مهم دیگری هنگام آبگیری میوه و سبزیجات از آن‌ها جدا می‌شود؟
🔸باکتری‌های روده چه مواد مفیدی را از فیبر میوه و سبزیجات می‌سازند؟
🔹«پلی‌فنُل‌ها» چیستند و چه فواید مهمی برای بدن دارند؟

💥دلیل این تفاوت شایان نه تنها فیبر بلکه مهم تر از ان ترکیبات پلی فنلی جدا نشدنی است که به فیبر چسبیده اند. باکتری های روده ای این محصولات را شکسته و از ان محصولاتی می سازند که تاثیرات شگرفی برای فرد دارد.

🖋 دکتر لیلی حمید نیا (متخصص طب سنتی ایران

♦️لطفا انتشار بدهید👌

🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
///////////////////////////////////////////////////

👈خوردن میوه با معده خالی

✳️راه درست میوه خوردن چیست؟
میوه را بعد از وعده‌ی غذایی نخورید.

«میوه را باید با معده خالی میل کنید.»

🔹وقتی میوه را با معده خالی می‌خورید نقش بزرگی در سیستم گوارش و تامین انرژی زیاد برای کاهش وزن و بقیه‌ی کارهای روزانه ایفا می‌کند.
میوه، مهمترین بخش مواد غذایی است.

🔸فرض کنید دو تکه نان و تکه‌ای میوه خورده‌اید؛ تکه‌ی میوه آماده است مستقیم از گلو وارد معده شود در حالی که نان خورده‌شده قبل از میوه مانع آن می‌شود.
به عبارتی کل وعده‌ی نان و میوه هدر و فاسد شده و تبدیل به اسید می‌شوند.
درست زمانی که میوه با غذا تداخل پیدا می‌کند بقیه مواد باقی‌مانده فاسد می‌شوند.

⭕️درنتیجه لطفا میوه را با معده‌ی خالی یا قبل از وعده‌ی غذایی میل کنید.

🌀شنیده‌اید که مردم می‌گویند:
هر وقت هندوانه می‌خورم آروق می‌زنم، وقتی میوه‌ی استوایی می‌خورم شکمم باد می‌کند، وقتی موز می‌خورم احساس اسهالی می‌گیرم و….
در واقع اگر میوه با معده‌ی خالی خورده شود هیچ یک از این مشکلات پیش نمی‌آید.

🔻میوه با بقیه غذاها فاسد می‌شود و تولید گاز می‌کند، در نتیجه دچار نفخ می‌شوید.

◀️سفیدی مو، کچلی، استرس زیاد و حلقه‌ی قهوه‌ای دور چشم اتفاق نمی‌افتد اگر میوه را با معده‌ی خالی بخورید.

⬅️اگر شما رمز خوردن میوه را دریافتید پس راز زیبایی، طول عمر، سلامتی، انرژی، شادمانی و وزن نرمال را یافته‌اید.

🔹وقتی می‌خواهید آبمیوه میل کنید، فقط آب‌میوه‌ی تازه میل کنید نه آبمیوه‌ی داخل قوطی، بطری یا پاکت.
حتی آبمیوه‌ی گرما دیده ننوشید.
میوه‌های پخته نخورید چون هیچ ماده‌ی مفیدی به بدن نمی‌رساند!!
شما فقط مزه‌ی آن را می‌چشید، پختن همه‌ی ویتامین‌ها را از بین می‌برد.

🔸با این حال خوردن میوه‌ی تازه حتی از نوشیدن آب آن مفیدتر است.

🌀اگر می‌خواهید آبمیوه‌ی تازه میل کنید آن را جرعه‌جرعه و به آرامی بنوشید تا با بزاق دهان مخلوط شود قبل از این که ان را قورت دهید.

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید

////////////////////////////////

👈 در هر وعده تنها یک نوع میوه میل کنید.

🔹 اگر دچار مشکلات گوارشی هستید در هر وعده تنها یک نوع میوه میل کنید زیرا مصرف هم زمان چند نوع میوه باعث :

🔻 ضعف معده
🔻ایجاد نفخ
🔻و درد شکم میشود

⬅️ پی نوشت:
✳️توصیه می شود افراد دارای معده سالم هم از مصرف هم زمان میوه هایی که از یک خانواده نیستند (مثل سیب و پرتقال) پرهیز نمایند.
@soroshesalamati

//////////////////////////////////////////////

📚📚💮خوردن میوه با معده خالی:

این متن شما رو آگاه می‌کنه. تا آخر بخونید و تا می‌تونید برای همه بفرستید.

دکتر استفان مک با بسیاری از بیماران سرطانی غیرمعمول رفتار می‌کند.

ایشان قبل از پاک کردن بدن بیماران به وسیله انرژی خورشیدی، به شفای بیماری بیماران در بدن علیه مریضی باور دارند.
متن زیر از ایشان را بخوانید:

این یکی از راهکارهای درمان سرطان است.
احتمال موفقیت من در درمان سرطان حدود %۸۰ است.
بیماران سرطانی نباید بمیرند. علاج سرطان تقریبا پیدا شده است و رمز آن، خوردن میوه است.
چه باور کنید چه نکنید.
من جدا متاسفم برای صدها بیماری که در راه درمان‌های رایج می‌میرند.

خوردن میوه:

همه‌ی ما فکر می‌کنیم خوردن میوه به معنی خریدن، خرد کردن و گذاشتن در دهان است!

این، به این آسانی که شما فکر می‌کنید نیست. خیلی مهم است که بدانید چه وقت و چطور میوه بخورید.

راه درست میوه خوردن چیست؟
میوه را بعد از وعده‌ی غذایی نخورید.

«میوه را باید با معده خالی میل کنید.»

وقتی میوه را با معده خالی می‌خورید نقش بزرگی در سیستم گوارش و تامین انرژی زیاد برای کاهش وزن و بقیه‌ی کارهای روزانه ایفا می‌کند.

میوه، مهمترین بخش مواد غذایی است.

فرض کنید دو تکه نان و تکه‌ای میوه خورده‌اید؛ تکه‌ی میوه آماده است مستقیم از گلو وارد معده شود در حالی که نان خورده‌شده قبل از میوه مانع آن می‌شود.
به عبارتی کل وعده‌ی نان و میوه هدر و فاسد شده و تبدیل به اسید می‌شوند.
درست زمانی که میوه با غذا تداخل پیدا می‌کند بقیه مواد باقی‌مانده فاسد می‌شوند.

درنتیجه لطفا میوه را با معده‌ی خالی یا قبل از وعده‌ی غذایی میل کنید.

شنیده‌اید که مردم می‌گویند:
هر وقت هندوانه می‌خورم آروق می‌زنم، وقتی میوه‌ی استوایی می‌خورم شکمم باد می‌کند، وقتی موز می‌خورم احساس اسهالی می‌گیرم و….
در واقع اگر میوه با معده‌ی خالی خورده شود هیچ یک از این مشکلات پیش نمی‌آید.

میوه با بقیه غذاها فاسد می‌شود و تولید گاز می‌کند، در نتیجه دچار نفخ می‌شوید.

سفیدی مو، کچلی، استرس زیاد و حلقه‌ی قهوه‌ای دور چشم اتفاق نمی‌افتد اگر میوه را با معده‌ی خالی بخورید.

براساس تحقیقات دکتر هربرت، جز لیمو و پرتقال که اسیدی هستند، همه‌ی میوه‌ها در بدن قلیایی می‌شوند.

اگر شما رمز خوردن میوه را دریافتید پس راز زیبایی، طول عمر، سلامتی، انرژی، شادمانی و وزن نرمال را یافته‌اید.

وقتی می‌خواهید آبمیوه میل کنید، فقط آب‌میوه‌ی تازه میل کنید نه آبمیوه‌ی داخل قوطی، بطری یا پاکت.

حتی آبمیوه‌ی گرما دیده ننوشید.
میوه‌های پخته نخورید چون هیچ ماده‌ی مفیدی به بدن نمی‌رساند!!
شما فقط مزه‌ی آن را می‌چشید، پختن همه‌ی ویتامین‌ها را از بین می‌برد.

با این حال خوردن میوه‌ی تازه حتی از نوشیدن آب آن مفیدتر است.

اگر می‌خواهید آبمیوه‌ی تازه میل کنید آن را جرعه‌جرعه
و به آرامی بنوشید تا با بزاق دهان مخلوط شود قبل از
این که ان را قورت دهید.

شما می‌توانید ۳ روز «روزه»ی میوه بگیرید تا بدن کاملا تصفیه شود.
در طول این ۳ روز فقط میوه بخورید و آبمیوه تازه بنوشید.
شما سورپرایز می‌شوید وقتی دوستانتان از شادابی شما حرف می‌زنند.

فرهنگ_سازى
پیشگیری_از_سرطان

این متن را برای کسانی که برایتان عزیز هستند بفرستید
من هم همین کار را کردم، چون برایم عزیزین🙏🙏🌷

//////////////////////////////

یک نوع میوه بخورید

خوردن چند نوع میوه با هم خوب نیست

🔻 البته مصرف هم‌زمان میوه‌هایی مثل پرتقال و نارنگی که از یک خانواده هستند مشکل کمتری ایجاد می‌کند اما خوردن خیار به تنهایی، به‌خصوص در فصل سرد می‌تواند باعث مشکلاتی مثل نفخ و سوءهاضمه و در برخی باعث ترش کردن، رخوت و سستی، خواب‌آلودگی و اختلال حافظه شود.
پس بهتر است خیار را با نمک بخورید.

موزهم چون یبوست ایجاد میکند، بهتر است به صورت حلقه‌حلقه، با مقداری عسل خورده شود

🌿 @TebbolAeme 🌿

🔰 روزی دو کیلو میوه و سبزی بخوریم !؟

🔻کم خوردن فیبر و مصرف زیاد چربی ( مثل پنیر ، تخم مرغ و گوشت ) و غذاهای آماده ، از شایع ترین سبب های یبوست است ولی از نگاه پزشکی پارسی ،نباید و نمی توان به همه افراد ، بدون توجه به مزاج پایه و نوع سوء مزاج های احتمالی آنها ، توصیه کرد روزانه میزان زیادی میوه و سبزی (آن هم از هر نوعی) بخورند .

🔻زیاده روی در مصرف میوه و سبزی ، گر چه ممکن است مشکل یبوست فرد را برطرف کند ، ولی احتمال دارد که در درازمدت فرد را دچار مشکلات دیگری در همین دستگاه گوارش یا دیگر اعضای بدن نماید.

🔻باید بدانیم مصرف هر سبزی و میوه یا هر گیاه دارویی برای درمان یبوست مفید نیست و هر سبزی و میوه و روغنی مانند آلوی بخارا و انگور و زردآلو و روغن کرچک و زیتون ، برای همه ی اقسام یبوست و در همه افراد ، بطور یکسان کارساز و بی عارضه نیست .

✅درمان اصولی یبوست ، بدون تشخیص گونه و سبب آن ، ممکن نیست و اگر چه مصرف برخی گیاهات می تواند در ظاهر یبوست را کاهش دهد یا موقتا از بین ببرد ، اما از سوی دیگر ممکن است سبب اصلی یبوست را شدیدتر کند یا ناخوشی های دیگر فرد را افزایش دهد .

🖊دکتر ناصر رضایی پور (متخصص طب سنتی ایرانی )

انجمن علمی طب سنتی ایران

🌐 www.itma.ir

👉 @persianmedicine 👈

/////////////////////////////////////////

🍌 میوه‌ها را بدون پوست میل کنید
تمام میوه‌ها بدون استثنا باید بدون پوست میل شوند

🍑 خوردن میوه با پوست معده را سنگین و هضم را سخت می‌کند( خصوصاً در این زمان که اغلب مردم معده‌های ضعیفی دارند)

📌 نظر حکما درباره‌ی خوردن میوه با پوست آن چیزی نیست که در جامعه الان به غلط رواج پیدا کرده است؟👇👇

🔰 حکیم شرف‌بن‌بهاء طبیب شیرازی:

⬅️ باید توجه داشت که میوه‌ با پوست خورده نشود؛ زیرا پوست میوه‌ها در بدن هضم‌ نشده و بر سطوح‌‌ معده و روده می‌چسبند

📌 هر آنچه را می‌بینید و می شنوید با کتب مرجع و اصیل تطبیق دهید و راه تطبیق و فهم آنکه که چه مطلبی صحیح و یا غلط ست مطالعه کتب اصیل است

✅ ترویج صحیح علم طب بر پایه آگاهی صحیح است تا این علم از گزند صحبت عوام الناس و افراد مدعی درامان بماند

💠 درمانخانه اسلامی 👇
💠 @Darmaneslami
🍃💎✿●•۰▬▬▬▬▬▬▬

📚📚⭕️میدونستی قند میوه‌ها یکسان و به اندازه‌ی هم نیست⁉️⁉️

📚📚✔️ خانواده‌ی توت‌ها کمترین میزان قند و بالاترین میزان آنتی اکسیدان رو بین میوه‌ها دارن؛ توت فرنگی، بلوبری و رزبری.

📚📚✔️ سیب، گلابی، هلو، پرتقال، نارنگی و زردآلو قند متوسط دارن.

📚📚✔️ میوه‌های گرمسیری مثل آناناس، انار، انبه، خرما، موز و انجیر قندشون بالاست.
🔸🔸🔸🔸
ایتا :🌺 @drhasanati☘️
🌿کانال سلامتکده بابونه (دکتر حسناتی)