لبو ضد پیری
لبو سرشار از آنتی اکسیدان است رنگدانههای بیهمتای آن از بدن در برابر بیماریهای قلبی عروقی محافظت کرده و سطح کلسترول خون را پایین میآورند و خاصیت ضد پیری دارند.
| @Teb_Boalii
////////////////////////////////////////////////
#چغندرچغندر بخوریم یا نه!
چگونه بخوریم!؟
چرا بخوریم!؟
چغندر ریشهی شیرین قرمز رنگ سرشار از #فیبر است که مصرف پخته شده آن همراه آب حاصل از پختنش، به حرکت سریعتر مواد در روده و سمزدایی از بدن منجر میشود.
تحقیقات اخیر هم این اثر سمزدایی چغندر را ثابت کردهاند.
ولی زیادهروی در مصرف آن، دردسرساز است و میتواند روند تشکیل سنگ کلیه را تسریع کند، پس تعادل در مصرف بهترین انتخاب است.
فیبر زیاد از این ریشهی دوستداشتنی ملین خوبی فراهم کرده و بلد است موجب کاهش چربی خون و تنظیم فشار خون نیز بشود.
در التهاب مجاری ادراری نیز میل نمودن آب چغندر و چغندر پخته بسیار توصیه میشود.
در این روزهای سرد و پر ویروس این ریشهی زمستانی پر خاصیت را فراموش نکنید.
سلامت و تندرست باشید
دکتر الهام اختری( متخصص طب ایرانی)
@drmmohebbi
جهت افزایش قدرت چغندر در ایجاد اثر پاک کنندگی بیشتر در کبد ، آب چغندر را گرفته و همراه باآب هویج مصرف نمایید
تخم چغندر دافع بلغم است و برای مصرف باید از دمکرده آن استفاده کرد.
عطارباشی
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
////////////////////////////////////////////////////////////////
آب چغندر برای مقابله با سرطان
آب چغندر با رشد سلول های بدخیم که عامل سرطان هستند مقابله می کند. آب چغندر باعث کاهش رشد تومورها بخصوص در پانکراس، سینه و پروستات می شود.
طب اسلامی_استادستاری
@spi_nabi