جالب بدانید ، سیرترشی طبق نظرات متخصصان طب سنتی برای همه مزاجها توصیه میشود و سیر ترشی ۷ ساله به دلیل خاصیت فراوانی ڪه دارد در درمان بسیاری از بیماریها موثر است !
خونساز و مصفای خون
مفتح عروق ڪرونر قلبی و عروق مغزیست
هضمڪننده غذاهای سنگین
دفعڪننده سنگ ڪیسه صفرا
ڪاهنده چربی ڪلسترول خون
ضدعفونیڪننده محیط معده
پاڪسازیڪننده خون و ڪبد
@soroshesalamati
سیر ترشی ؛ به سبک متفاوت
کسانی که با مصرف سیر ترشی دچار سوزش معده و افت فشار می شوند و با طعم ترش و تند ترشی چندان سازگار نیستند، می توانند با افزودن شیره انگور به سرکه، سیر ترشی را مصرف کنند.
.
برای تهیه این سیر ترشی، ابتدا سرکه را حرارت داده و سپس سیر و شیره انگور و مقداری نمک را اضافه کرده و پس از اینکه حدود بیست دقیقه جوشید، گاز را خاموش کرده و پس از خنک شدن، در شیشه مورد نظر برای نگهداری ترشی ریخته می شود.
در این روش، نیازی به نگهداری چندساله سیر ترشی نیست!
.
به خاطر داشته باشیم سیر باعث تشدید اثر داروهای رقیق کننده خون و فشارخون می گردد.
دکتر سجاد صادقی ( متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine