آخرین مطلب

قند و شکرسفید با نگاهی به طب سنتی چه مضراتی برای اندامها دارد

🔴قند و شکرسفید با نگاهی به طب سنتی چه مضراتی برای اندامها دارد ❗️❗️
۱- وقتی قند و شکر و حتی نبات را در شیرینی جات و شکلات و آب میوه کارخانه ای و بیسکویت جات مخلوط می کنیم اسید اوریک بالا میرود و عارضه های روماتیسم و دردهای استخوانی و مفصلی فعال میگردد . و در زنها کیست های تخمدان و فیبروم و میوم میشود و ضعف اعصاب و ریزش مو و شوره مورا تقویت می کند .
۲- سایر بیماریها بالاختصار گفته میشود ::
افزایش کبد چرب با گرید های یک و دو و سه + دیابت ناشی از شیرینی جات غیرطبیعی +سردردهای متنوع+فعال شدن آلزایمر و کاهش هوش + خرابی لثه و دندانها +دردهای مفصلی + تخریب طراوت پوست و لکه دارشدن پوستهای بدن + فعال شدن میگرن +فعال شدن عروق در گرفتگی و ریزش موهای پاها+ رشد سده ها ( غده ها یا همان سرطان پروستات و پستان و…) + زخمی شدن کیسه صفرا و سنگ گرفتن کیسه صفرا و یبوست توام با رنگی مشکی و تیره مدفوع +اختلال در ترکیبات خون در افراد متفاوت برپایه مزاجها و خلط غالب( قند خون و چربی خون و غلظت خون و فشارخون ) چاقی های پف کرده + سوداوی شدن خلط خونی + خلاصه کلام زیاده روی در مصرف سبب مرگ بی صدا بنام سکته ها و مرگ تدریجی و بیماریهای ناشناخته
📚📚📚📚
جایگزین قند و شکر سفید چیست :
توت + خرما + کشمش های متنوع +مویز + عسل + انواع شیره های گیاهی نظیر ( خرما و توت و انگور)+ مصرف شکرسرخ همانند اجدادمان

@tajarobteb5
@TajarobTeb

°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12

👈مصرف بیش از حد قند و شکر علاوه بر بیماری دیابت، با افزایش سطح گلوکز خون، باعث ابتلا به آلزایمر و فراموشی می شود.

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
/////////////////////////////////////////////////

قند و شکر سفید نخورید!

فرآیند تولید شکر، به این شکل هست که ابتدا آب نیشکر گرفته می‌شه، خالص‌سازی که شد به بلور تبدیل میشه.
متاسفانه معلوم نیست تعمد بوده یا خیانت یا توطئه بود که توی این فرآیند تصمیم گرفتن که رنگ شکر، سفید بشه!
چون رنگ اصلی شکر، قهوه‌ای هست.
علت قهوه‌ای بودن هم اینه که مواد مفیدی مثل آهن، پتاسیم، فسفر، کلیسم و منیزیم در اون وجود داره.
حالا برای اینکه شکر رو سفید کنن، میان یه سری مواد شیمیایی می‌زنن به این شربت نیشکر، که این مواد معدنی رو بشوره ببره!
آهک، گاز گوگرد، اسید فسفریک و… از جمله موادی هستند که به شربت قهوه‌ای نیشکر زده میشه تا طی مراحل رنگش به سفید تغییر کنه!!!
آخه چرا این کار رو می‌کنید؟! مگه رنگ قهوه‌ای چشه؟
یه مطالعه‌ای هم توی یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی در جریان هست و نتایج اولیه نشون می‌ده کسانی که دیابت دارن و قند قهوه‌ای مصرف کردن، قند خونشون افزایش پیدا نکرده. چون ساکاروز داخل قند قهوه‌ای پایین هست. کالری پایینی هم داره و باعث اضافه وزن نمیشه!

@mahdyarteb
📚📚کانال دکتر غلامرضا کریمی طب سنتی دراصفهان