سالاد انار
دستور تهیه البته با کمی دخل و تصرف جهت اصلاح
این سالاد خوشمزه دارای :
۱️⃣کلم قرمز
۲️⃣ کلم سفید است که دارای مزاج گرم وخشک هستند ، به دلیل سخت هضمی می توانید به اندازه چند دقیقه بخار دهید و سپس در سالاد استفاده کنید.
۳️⃣انار ترش(سرد و خشک)
۴️⃣انار شیرین(سرد به اعتدال و اول تر)
۵️⃣گلپر (گرم و خشک) که البته گرم مزاجان کمتر بریزند
۶️⃣روغن بادام شیرین یا خود بادام بدون پوست پودر شده(گرم و تر)
به همین سادگی یک غذای سریع و آماده به عنوان میان وعده برای کودکان و افراد بدون اضافه وزن و یا وعده غذایی برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند.
دکتر سعید سرداری و دکتر نرجس خواصی ( از متخصصان طب سنتی ایران)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine
@drmmohebi