گرمی داریم تا گرمی !
خوراکیهای با طبع گرم اثرات گوناگونی بر بدن دارند که فقط یکی از آنها افزایش دمای بدن است. گرمیهای قوی میتوانند سامانههای عصبی، قلب و گردش خون، غدد درونریز و … را بشدت برآشوبند و کارکرد آنها را بگونهای ناهنجار دگرگون کنند.
اگر حس میکنید که دمای بدنتان کم است، یا کندی هضم و نفخ دارید، یا نیازتان به خواب زیاد شده است، یا چابک و سرحال نیستید چارهاش این نیست که یکباره همه گرمیهای قوی مانند سیر و خرما و زنجبیل و فلفل و عسل را به رژیم روزانه خود بیفزایید.
انتخاب گرمی مناسب و سازگار با اعضای مختلف در سوءمزاجهای سرد، امری دقیق و تخصصی است.
هشیار باشید و با هر نشانه سردی، از گرمیهای شدید و قوی مثل زنجبیل و سیر و فلفل و خرما بدون ملاحظه استفاده نکنید.
دکتر مجید انوشیروانی (متخصص طب سنتی ایران)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine
@drmmohebi