نکاتی در خصوص لیمو عمانی :
تحت هیچ شرایطی لیموعمانی موجود در بعضی از خورشتها و غذاها از قبیل قورمه سبزی-خورشت قیمه-دیزی آبگوشت و … را نخورید.
لیموعمانی بعنوان یکی از مصلحات این مواد غذایی محسوب میشود،تا هضم و جذب این غذاها را در بدن بیشتر کند.
لیمو عمانی موجود در خورشتها ،همانند اسفنج عمل میکند و مواد زاید و مضر را به سمت خود جذب میکند.
بیشترین جزء غذا که جذب لیمو عمانی در خورشتها میشود چربیها و اسیدهای چرب است لذا توصیه و تاکید میکنم از خوردن لیموعمانی موجود در خورشتها واقعا خودداری کنید.
خوردن لیموعمانی موجود در خورشتها در افراد چاق و افرادی که چربی خون بالایی دارند،یک خطر محسوب میشود.هم چاقی را در این افراد بیشتر میکند و همچنین باعث افزایش چربی خون میشود.
توصیه و تاکید میکنم برای افزودن لیموعمانی به خورشتها و غذاها،آن را پودر نکنید .در پایان طبخ غذا اضافه کنید .
پودر لیموعمانی علاوه بر اینکه غذایتان را دیرپخت میکند ،فواید لیموعمانی کامل را ندارد.
بعضی از افرادی که آشپزی میکنند به اشتباه در همان ابتدای طبخ غذا ،لیموعمانی را به مخلفات غذا اضافه میکنند باید بگویم که اینکار باعث دیرپزشدن لوبیا ،نخود ،لپه و گوشت موجود در غذا میشود.
لیموعمانی را در پایان پخت غذا خارج کرده و دور بریزید.
مولف :دکترحمزه سام دلیری پژوهشگربرتر طب ایرانی و طب اسلامی
کارگروه تخصصى سینوهه @sinohehsamdaliri
https://telegram.me/joinchat/BKhPMj4Og8U5gXdl7IcyQw
لیمو عمانی و پودر سماق مصرف زیادش سبب کاهش اسپرم و اختلال درنعوظ میشود
////////////////////////////////////////
چرا در قورمه سبزی از لیمو عمانی استفاده کنیم ؟
مضرات گوشت را کاهش می دهد
چربی غذا را کنترل می کند
سرشار از ویتامین c می باشد
@soroshesalamati
لیمو عمانی چربی ها و اسیدهای چرب غذا را جذب میکند، به همین علت توصیه میشه از خوردن لیمو عمانی داخل قرمه سبزی، قیمه و آبگوشت صرف نظر کنید و در آخر پخت لیمو عمانی را دور بیاندازید
@TebbolAeme