آخرین مطلب

لیموعمانی و خاصیت و مضرات آن بر مبنای طب سنتی

💊💊💊‌ 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
✳️نکاتی در خصوص لیمو عمانی :

❌تحت هیچ شرایطی لیموعمانی موجود در بعضی از خورشتها و غذاها از قبیل قورمه سبزی-خورشت قیمه-دیزی آبگوشت و … را نخورید.
❌لیموعمانی بعنوان یکی از مصلحات این مواد غذایی محسوب میشود،تا هضم و جذب این غذاها را در بدن بیشتر کند.
❌لیمو عمانی موجود در خورشتها ،همانند اسفنج عمل میکند و مواد زاید و مضر را به سمت خود جذب میکند.
❌بیشترین جزء غذا که جذب لیمو عمانی در خورشتها میشود چربیها و اسیدهای چرب است لذا توصیه و تاکید میکنم از خوردن لیموعمانی موجود در خورشتها واقعا خودداری کنید.
❌خوردن لیموعمانی موجود در خورشتها در افراد چاق و افرادی که چربی خون بالایی دارند،یک خطر محسوب میشود.هم چاقی را در این افراد بیشتر میکند و همچنین باعث افزایش چربی خون میشود.
❌توصیه و تاکید میکنم برای افزودن لیموعمانی به خورشتها و غذاها،آن را پودر نکنید .در پایان طبخ غذا اضافه کنید .
❌پودر لیموعمانی علاوه بر اینکه غذایتان را دیرپخت میکند ،فواید لیموعمانی کامل را ندارد.
❌ بعضی از افرادی که آشپزی میکنند به اشتباه در همان ابتدای طبخ غذا ،لیموعمانی را به مخلفات غذا اضافه میکنند باید بگویم که اینکار باعث دیرپزشدن لوبیا ،نخود ،لپه و گوشت موجود در غذا میشود.
❌لیموعمانی را در پایان پخت غذا خارج کرده و دور بریزید.
✅مولف :دکترحمزه سام دلیری پژوهشگربرتر طب ایرانی و طب اسلامی
✳️ کارگروه تخصصى سینوهه @sinohehsamdaliri
https://telegram.me/joinchat/BKhPMj4Og8U5gXdl7IcyQw
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
لیمو عمانی و پودر سماق مصرف زیادش سبب کاهش اسپرم و اختلال درنعوظ میشود

////////////////////////////////////////

چرا در قورمه سبزی از لیمو عمانی استفاده کنیم ؟

🔹 مضرات گوشت را کاهش می دهد
🔹 چربی غذا را کنترل می کند
🔹 سرشار از ویتامین c می باشد

@soroshesalamati

لیمو عمانی چربی ‌ها و اسیدهای چرب غذا را جذب میکند، به همین علت توصیه میشه از خوردن لیمو عمانی داخل قرمه ‌سبزی، قیمه و آبگوشت صرف نظر کنید و در آخر پخت لیمو عمانی را دور بیاندازید

🌿 @TebbolAeme 🌿