خط قرمزهای مواد خوراکی
غذاهای زیر برای ما مضر بوده و مصرف آنها (بجز در شرایط استثنایی) برای همگان ممنوع است
انواع فرآورده های گوشتی صنعتی مثل #سوسیس ،#کالباس ،#همبرگر ،کباب لقمه و…
انواع تنقلات مصنوعی
#پفک ، #چیپس ،#اسنک ،#نوشمک، #یخمک
انواع سس کارخانه ای
#مایونز ،#کچاب ، #گوجه فرنگی و…
انواع فست فود
#پیتزا ،#ساندویچ
غذاهای چرب
گوشت گاو ، گوشت خام و نیم پز
میوه جات و خیار و گوجه #گلخانه ای
غذاهای پخته شده با استفاده از ماکروفر
سیب زمینی های #ویروسی(لکه دار) و میوه های کپک زده
#نمک زیاد و انواع غذاهای شور
قسمت های سوخته نان و غذاها
خشکبار بدون پوست و مانده
غذاهای مانده و بیات
انواع نوشابه های الکلی
غذاهای #معاجینی(مخلوط کردن انواع مواد غذایی ناهم خوان)
انواع نوشیدنی های گازدار(#نوشابه، #دلستر)
روغن وچربی که در ظروف #مسی تغییر مزه داده باشد.
مواد نگهداری شده در ظروف پلاستیکی که در معرض آفتاب قرار داشته اند مثل #آب معدنی
سلامت و نندرست باشید
دکتر ریحانه معینی
دکتر نرجس گرجی
@drmmohebbi