#سویق_جو
مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود.
#سویق_گندم
مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است.
طریقه مصرف
روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.
♦️سبک زندگی سالم با دکتر یوسفی ♦️
https://eitaa.com/drusefi
پست را ذخیره و برای دوستان خود ارسال کنید
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////
سویق جو
خواص جو بسیار است؛ جو یکی از دانههای بسیار مفید با فیبر بالا و دارای کلسیم قابل توجهی است
جو یکی از اولین دانههای کشت شده در تاریخ است که در نان، بعضی غذاها، نوشابهها و دیگر مواد وجود دارد
سویق جو بتنهایی لاغر کننده است
اگر همراه سویق گندم مصرف شود، چاق کننده محسوب میشود و چون ترکیب این دو چاق کننده است، مصرف آن در کودکان و کسانی که دچار لاغری و ضعیف شدن بدنشان هستند به شدت پیشنهاد میشود
سویق_جو
@tebe_eslami
////////////////////////////////////////////////
طرز تهیه #سویق #گندم
هو الشافی
در تهیه سویق دو روش وجود دارد:
در یک روش، ابتدا دانهها را آرد کنید و سپس آرد را تفت دهید.
در روش دوم، نخست دانهها را تفت دهید و سپس آنها را آسیاب کنید.
البته در دانههای سبوسدار مانند “گندم” و “جو”، در روش اول (آرد + تفت)، برخی ابتدا سبوس را جدا و آرد میکنند و بعد هر کدام از آرد دانه و آرد سبوس را جداگانه تفت میدهند و سپس با هم مخلوط میکنند.
آنها این روش را بهتر میدانند؛ زیرا سبوس نسبت به خودِ دانه، به حرارت کمتری نیاز دارد و زود میسوزد.
طبیب خادم طبیعت است.
https://t.me/joinchat/AAAAAEqIgBL8t8lTdamy9g