آخرین مطلب

سویق گندم و جو و روش تهیه سویق ها بر مبنای طب سنتی

💠 #سویق_جو
مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود.

💠 #سویق_گندم
مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است.

♻️ طریقه مصرف
روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.

♦️سبک زندگی سالم با دکتر یوسفی ♦️

✅ https://eitaa.com/drusefi

https://instagram.com/usefi.ir

👈پست را ذخیره و برای دوستان خود ارسال کنید

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////

🌾🌾 سویق جو

⚜️ خواص جو بسیار است؛ جو یکی از دانه‌های بسیار مفید با فیبر بالا و دارای کلسیم قابل توجهی است

⚜️ جو یکی از اولین دانه‌های کشت شده در تاریخ است که در نان، بعضی غذاها، نوشابه‌ها و دیگر مواد وجود دارد

⚜️ سویق جو بتنهایی لاغر کننده است
⬅️ اگر همراه سویق گندم مصرف شود، چاق کننده محسوب می‌شود و چون ترکیب این دو چاق کننده است، مصرف آن در کودکان و کسانی که دچار لاغری و ضعیف شدن بدنشان هستند به شدت پیشنهاد می‌شود

سویق_جو

🍎@tebe_eslami🍎

////////////////////////////////////////////////

طرز تهیه #سویق #گندم

🍃🌸هو الشافی

🔮در تهیه سویق دو روش وجود دارد:

👈در یک روش، ابتدا دانه‌ها را آرد کنید و سپس آرد را تفت دهید.

👈در روش دوم، نخست دانه‌ها را تفت دهید و سپس آن‌ها را آسیاب کنید.

🔮البته در دانه‌های سبوس‌دار مانند “گندم” و “جو”، در روش اول (آرد + تفت)، برخی ابتدا سبوس را جدا و آرد می‌کنند و بعد هر کدام از آرد دانه و آرد سبوس را جداگانه تفت می‌دهند و سپس با هم مخلوط می‌کنند.

🔮آن‌ها این روش را بهتر می‌دانند؛ زیرا سبوس نسبت به خودِ دانه، به حرارت کمتری نیاز دارد و زود می‌سوزد.

🔰طبیب خادم طبیعت است.🌱

👉 https://t.me/joinchat/AAAAAEqIgBL8t8lTdamy9g 🌱