آخرین مطلب

چای سیاه و چای سبز و مضراتش بر مبنای طب سنتی

💊💊💊💊⛔️⛔️⛔️⛔️هوالشافی

علل رد چای سبز و سیاه

علل رد چای از نظر دکتر حسن اکبری

الف. دلایل طب جدید:

۱٫ چای رسوب دهنده آهن است و یکی از علل کم خونی، فقر آهن در مردم ما می باشد.

۲٫ چای موجب برادی کاردی مرضی (کاهش مرضی ضربان قلب) است که میزان خون رسانی را به اعضای حیاتی کم می کند و به همین علت شل کننده و کاهش دهنده ی حافظه و عملکرد سلول های مغزی است.

۳٫ چای با کاهش حرکات پریستالتیک روده ها، موجب یبوست است و همین موضوع باعث عدم دفع سموم از طریق مدفوع شده و باعث بروز بیماری های متعدد از جمله افزایش سرطان روده است.

۴٫ چای با هورمون تیروئیدی، پرولاکتین و هورمون های زنانه تداخل دارد.

۵٫ مرکز اغلب سنگ های کلیه، کلسیم اگزالات است که اگزالات آن از چای است.

ب. دلایل طب سنتی:

۱٫ چای موجب افزایش سوداست و بنا به فرمایش ابن سینا سودا برادر مرگ است.

۲٫ سودا زمینه ساز بروز سرطان است.

۳٫ یبوست ایجاد شده توسط چای در طب سنتی، به عنوان ام الامراض یا مادر بیماری ها شناخته شده است و می تواند باعث بروز بیماری های متعددی شود.

۴٫ اصلا هیچ داروی گیاهی نباید تا این حد و با این دوز و بصورت عمومی مصرف شود.

ج. دلایل اجتماعی و اقتصادی:

۱٫ کاهش عملکرد سلولی مغزی و ذهنی باعث افت اراده ی ملی می شود.

۲٫ اغلب چای مصرفی وارداتی است در حالیکه سایر دمنوش ها داخلی هستند.

۳٫ اغلب شرکت های بزرگ چای دنیا مربوط به کشور های استعمارگر هستند.

۴٫ دلیل وجود سازمان چای چیست در حالی که چای وارداتی است و مضر است ولی ما سازمان زعفران یا گل گاو زبان داخلی خودمان را نداریم.

دکتر حسن اکبری

متخصص آسیب شناسی،

دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،

محقق و مدرس طب اسلامی ایرانی

@mosalase_salamat

////////////////////////////////////

⛔️⛔️⛔️💊💊هوالشافی

چرا چای نخوریم؟

سلول های بدن ما دارای تعداد فراوانی پمپ های سدیم و پتاسیم در سطح خود هستند، بوسیله خارج کردن دائمی یون های سدیم از سلول و وارد کردن یون های پتاسیم به سلول، بدین صورت که به ازای سه یون سدیم خارج شده از سلول تنها دو یون پتاسیم به سلول وارد می شود، الکتریسیته داخل و خارج سلول را تنظیم می نمایند و اختلاف پتانسیلی مابین داخل و خارج سلول ایجاد می کنند که در سطح سلول قابل سنجش بوده و حدود ۶۵- میلی ولت می باشد، این اختلاف پتانسیل موجب عملکرد صحیح سلول ها، بخصوص سلول های عصبی در تولید و انتقال تکانه های عصبی می گردد، لذا هر عاملی که موجب کمتر کارکردن پمپ های سدیم و پتاسیم سطح سلول ها شود، می تواند باعث تغییر پتانسیل الکتریکی سطح سلول ها شده و در نتیجه به طور مثال اگر برای تحریک یک سلول ۱۰ واحد انرژی لازم بود حال با میزان کمتر مثلا ۷ واحد سلول تحریک می شود که این تحریک پذیری در اعضای مختلف بدن آثار متفاوتی خواهد داشت. به طور مثال در عملکرد سلول های مغزی شخص زودتر عصبانی می شود و تحمل کمتری خواهد داشت و یا ممکن است فرد دچار تشنج گردد.

یکی از عوامل کاهش قدرت عملکردی پمپ های سدیم – پتاسیم سطح سلول ها، مصرف چای سبز (برگ سبز چای معمولی) و سیاه است که این پدیده در اثر واکنش انرژی گیر این داروهای گیاهی اعمال می شود.

به طور مسلم کاهش قدرت عملکردی سلول های بدن در عملکرد تمام بافت های بدن از جمله بافت همبند، عضلات، سیستم ایمنی، قلب و عروق، کلیه و کبد و سایر بافت ها اثر میگذارد و موجب سوء عملکرد آنها می شود به طور مثال در بافت های همبند موجب سستی سلول های بافت همبند شده و باعث کاهش قوام اعضای بدن می گردد که تبلور این پدیده در شلی دریچه میترال قلب یا بیماری MVP بارز می گردد و یا در عضلات می تواند هم موجب پرش های غیر عادی عضلات و هم شلی و سستی آنها شود که نهایتا می تواند منجر به بزرگی شکم و بدشکلی و بدحالتی کل بدن در ایستادن و نشستن شود و فرد قدرت عضلانی پایینی در انجام کارهای خود داشته باشد.

در خصوص سیستم ایمنی چون سلول های این سامانه شدیدا مصرف کننده انرژی هستند و واکنش چای سبز و سیاه در بدن واکنشی انرژی گیر می باشد، لذا مصرف چای موجب کاهش انرژی این سلول ها شده و می تواند باعث مستعد شدن بدن برای ابتلا به بیماری های عفونی باکتریایی، قارچی، ویروسی و حتی افزایش بروز سرطان ها گردد. مصرف چای می تواند موجب ضعف سلول های پوششی عروق خونی شده و آنها را در مقابل آسیب های وارده از محیط حساس تر نماید و در نتیجه فرآیند چسبیدن پلاکت ها به لایه زیرین سلول های سطحی و ایجاد پلاک های آترومی مسدود کننده عروق قلبی و همچنین سایر عروق تسحیل گردد. با مصرف چای به علت تغییر پتانسیل غشاء سلول های هدایتی جریان الکتریسیته قلب این سلول ها تحریک پذیر از حالت عادی خارج شده و مستعد بروز آرتیمی ها یا نامنظمی های ضربان قلب خواهد شد.

خوردن چای در کلیه ها موجب کمتر شدن قدرت عملکرد سلول های توبولهای کلیه شده و در نتیجه کلیه ها نمی توانند بازجذب مایعات و مولکول های مهم را به درستی انجام دهند لذا این فرآیند موجب از دست رفتن این مواد با اهمیت از بدن می شود.

همچنین ورم سلول های کلیه ها سایر عملکرد های این سلول ها را تحت تاثیر قرار داده و به طور مثال موجب کمتر ترشح شدن هورمون ارتروپوثیتین از کلیه ها وایجاد کم خونی در اثر نقص در تولید سلول های خونی می گردد.

چون کبد عمل اصلی متابولیسم مواد در بدن را انجام می دهد مصرف چای سبز و سیاه باعث کاهش فرآیند متابولیسم مواد در سلول های کبدی و در نتیجه موجب افزایش میزان چربی خون می گردد و همچنین ساخت پروتئین ها را در سلول های کبدی کاهش می دهد و نیز می تواند باعث بیماری کبد چرب گردد که علت اصلی آن کمبود انرژی سلول های کبدی می باشد.

به علاوه مصرف چای به علت داشتن اگزلات می تواند هسته اولیه تولید سنگ های کلیوی باشد که به دنبال آن امکان رسیدن آسیب های فیزیکی و عملکردی به کل بدن وجود دارد.

مصرف چای به علت تمایل این ماده به چسبیدن به آهن باعث رسوب آهن مفید و قابل مصرف برای سلول ها برای خون سازی شده و درنتیجه یکی از علل کم خونی مصرف چای است.

مصرف چای با اختلال عملکرد سلول های سازنده استخوان (استئوبلاست) یکی از علل کم شدن چگالی استخوان ها و ایجاد بیماری پوکی استخوان می باشد.

مصرف چای با برخی هورمون های بدن تداخل نموده و می تواند موجب کم کاری و یا پرکاری تیروئید و گاهی افزایش هورمون پرولاکتین گردد و همچنین می تواند نظم هورمون های زنانه مانند استروژن و پروژسترون را برهم زده و باعث بروز اختلالات قائدگی و بی نظمی پریود گردد.

چای به علت کاهش متابولیسم سلولی،
عملکرد سلول های مغزی را کاهش داده و باعث خواب آلودگی و کرختی می گردد و همچنین از قدرت اراده انسان م