برگه زردآلو خشڪ یڪے از بهترین خشڪبارها براے رفع ڪم خونے و یبوست است
بهترین زمان مصرف صبح ها میباشد، زیرا آهن و فیبر آن سریع جذب بدن میشود و چربیهاے اضافه را میسوزاند
.
@soroshesalamati
/////////////////////////////////////
خواص برگه زردآلو :
هر میوهای تبدیل به برگه میشود خواص آن دهها برابر میشود – این برگه علاوه بر داشتن ویتامین C، دارای آهن فراوان است و هنر خونسازی دارد – در این برگه ویتامین A به حد وفور یافت میشود که به رشد اطفال کمک میکند – ملین است – به چشمان جلا میدهد – کسانی که عطش فراوان دارند و در شکمشان احساس حرارت زیاد میکنند و مبتلا به گرمازدگی شدهاند میتوانند از آن استفاده کنند.
#برگه_زردالو
#خواص_برگه_زردالو
////////////////////////////////////
احتیاط در مصرف هسته زردآلو
زرد آلو دارای مزاج سرد و مرطوب است، اما اگر شیرینتر باشد سردی آن کمتر است و میل به گرمی میکند.
زردآلو به دلیل داشتن بتاکاروتن و پروویتامین A میوهای مفید، ضد سرطان ریه و لوزالمعده است.
زردآلو برای مادران باردار، شیرده و کودکان مفید است و این میوه مسهل صفرا است.
افرادی که دارای خشکی دهان، تشنگی، غلیان خون، التهاب معده، جوشهای ریز، اگزمای خفیف و یا کمی شدید هستند، در کنار درمانهای مفید این میوه بهترین خوراکی برای آنها است.
خوردن زردآلو به دلیل مزاج سرد و مرطوب برای افرادی که مشکلات گوارشی دارند و غلبه کیفیت سردی در سیستم گوارش آنها وجود دارد، ضرر دارد.
افرادی که مشکلات گوارشی دارند بهتر است زردآلو را با مصلحاتی مانند عسل، انیسون، زنیان، زیره و دم کرده پونه مصرف کنند که نفخ آن برطرف شود.
بدترین نوع خوردن زردآلو در حالت ناشتا است که ساختار مزاجی را به سمت کیفیت مضر سوق میدهد.
نوشیدن آب سرد بعد از مصرف زردآلو و استفاده از زردآلو بعد از غذاهای سنگینی مانند خورشت سبزی، آبگوشت، جگر، کله پاچه و خورشت گوشتی غلیظ ساختار گوارشی را مختل میکند.
زردآلو حاوی آنتی اکسیدان قوی است، اما هسته زردآلو حاوی ماده آمیگدالین است که خوردن آن در حجم زیاد سبب مسمومیت میشود و هفت یا هشت دانه بیشتر مصرف نکنند.
دکتر مجید امتیازی (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایرانی
www.itma.ir
@persianmedicine