💊💊💊💚 برگه زردآلو خشڪ یڪے از بهترین خشڪبارها براے رفع ڪم خونے و یبوست است
🔸 بهترین زمان مصرف صبح ها میباشد، زیرا آهن و فیبر آن سریع جذب بدن میشود و چربیهاے اضافه را میسوزاند
.
@soroshesalamati
/////////////////////////////////////
💊خواص برگه زردآلو :
هر میوهای تبدیل به برگه میشود خواص آن دهها برابر میشود – این برگه علاوه بر داشتن ویتامین C، دارای آهن فراوان است و هنر خونسازی دارد – در این برگه ویتامین A به حد وفور یافت میشود که به رشد اطفال کمک میکند – ملین است – به چشمان جلا میدهد – کسانی که عطش فراوان دارند و در شکمشان احساس حرارت زیاد میکنند و مبتلا به گرمازدگی شدهاند میتوانند از آن استفاده کنند.
#برگه_زردالو
#خواص_برگه_زردالو
////////////////////////////////////
🔰احتیاط در مصرف هسته زردآلو
🔸زرد آلو دارای مزاج سرد و مرطوب است، اما اگر شیرینتر باشد سردی آن کمتر است و میل به گرمی میکند.
🔹 زردآلو به دلیل داشتن بتاکاروتن و پروویتامین A میوهای مفید، ضد سرطان ریه و لوزالمعده است.
🔸 زردآلو برای مادران باردار، شیرده و کودکان مفید است و این میوه مسهل صفرا است.
🔹افرادی که دارای خشکی دهان، تشنگی، غلیان خون، التهاب معده، جوشهای ریز، اگزمای خفیف و یا کمی شدید هستند، در کنار درمانهای مفید این میوه بهترین خوراکی برای آنها است.
❌ خوردن زردآلو به دلیل مزاج سرد و مرطوب برای افرادی که مشکلات گوارشی دارند و غلبه کیفیت سردی در سیستم گوارش آنها وجود دارد، ضرر دارد.
✔️افرادی که مشکلات گوارشی دارند بهتر است زردآلو را با مصلحاتی مانند عسل، انیسون، زنیان، زیره و دم کرده پونه مصرف کنند که نفخ آن برطرف شود.
❌ بدترین نوع خوردن زردآلو در حالت ناشتا است که ساختار مزاجی را به سمت کیفیت مضر سوق میدهد.
⛔️نوشیدن آب سرد بعد از مصرف زردآلو و استفاده از زردآلو بعد از غذاهای سنگینی مانند خورشت سبزی، آبگوشت، جگر، کله پاچه و خورشت گوشتی غلیظ ساختار گوارشی را مختل میکند.
⛔️زردآلو حاوی آنتی اکسیدان قوی است، اما هسته زردآلو حاوی ماده آمیگدالین است که خوردن آن در حجم زیاد سبب مسمومیت میشود و هفت یا هشت دانه بیشتر مصرف نکنند.
🖊 دکتر مجید امتیازی (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایرانی
www.itma.ir
👉 @persianmedicine 👈