#تابستان داغ و کودکان
(بخش اول)
مزاج فصل تابستان گرم و خشک است. بنابراین تدابیر این ماه باید به سمت سردی و تری باشد.
البته میزان استفاده از مواد غذایی با طبع سرد و تر به مزاج کودک بستگی دارد؛ لذا کودکی که مزاج #گرم و خشک دارد باید سردی و تری بیشتری دریافت کند و کودکی که مزاج #سرد و تر دارد به میزان کمتری از این مواد غذایی نیاز دارد.
در فصل تابستان استفاده از غذاهای گرم و خشک را تا حد امکان محدود کنید:
ادویه گرم مثل #فلفل، #دارچین و #زنجبیل، #سیر و #پیاز،
دمنوش های گرم، #کاکائو، شکلات های کاکائویی،
غذاهای چرب، شیرینی جات حتی انواع طبیعی مثل #عسل و #خرما، #ارده،
مواد غذایی شور، #چیپس، #پفک، آجیل های شور، غذاهای سرخ کرده
غذاهای پخته و بدون ادویه مثل انواع #آش، سوپ و خورشهای با چاشنی خنک بهترین گزینه ها هستند.
#تابستان داغ و کودکان
بخش( ۲)
در فصل تابستان استفاده از خوراکی هایی با طبع سرد و به ویژه سرد و تر به شرط رعایت اعتدال و زیاده روی نکردن توصیه می شود:
آش جو و سوپ جو، آش انار، آش آبغوره، آش گشنیز، آش دوغ
خورش آلو بخارا، خورش کدو، خورش آلو اسفناج
آلبالو پلو، عدس پلو، زرشک پلو
چاشنی های مناسب نظیر آبغوره، آبلیمو، رب انار، سماق، آب و رب نارنج
نوشیدنی هایی با طبع خنک نظیر شربتهای سکنجبین، خیار سکنجبین، آبلیمو، آلبالو، خاکشی، دوغ کم نمک
سلامت و تندرست باشید
دکتر مریم السادات پاک نژاد (متخصص طب سنتی ایران )
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine
@drmmohebbi